0

saglikliysan ve kimseye muhtaç değilsen bu en büyük şans. güzel huzurlu ve sevgi sevgi dolu bir ailen ve sana yetecek kazancı sağlayacak bir işin varsa şanslisin şanslısın demektir

0

sadece yuvam konusunda çok şanslı bir insanım. onun dışında hayattaki en şanssız insanlardan biriyimdir. önüme üç seçenek konsa sadece birinden kötü birsey çıkacak olsa gidip bulurum onu o kadar şansım yoktur yani . okul zamanında da öyleydi iki seçenek arası kalirdim hangisini seçersem kesin yanlış olurdu. nasıl bir şanssızlıksa hayatta hersey beni bulur yerde taş olsun kimse takılmaz ben gider onu bulur takilirim o derece yani . çok ters ve şanssız bir insanım malesef.

1

ben kesinlikle bu dünyanın en şanslı kadınıyım. en büyük şansım ise eşimle evli olmamdır. zaten her gece kafamı yastığa koyduğumda bunun için dua ederim. şanslıyım zira her yönden iyi eğitim almış ve hayatın içinde düzgün yetişmiş iki yakışıklı delikanlının da annesiyim.
şanslıyım çok iyi kaliteli bir anne babanın evladı olarak dünyaya geldim ve değer verilerek büyütüldüm. şanslıyım zira güzel okullarda okudum. şanslıyım çok önemli stratejik öneme sahip bir iş yerinde çalıştım ve oradan emekli oldum. şanslıyım şehrimin en güzel kaliteli mahallesinde ve sokağımızın en güzel evinde, kendi evimde oturuyorum. şanslıyım zira depremde ölmedim. hayata daha çok tutundum. hayat bizi maddi olarak sıfırlasa da, manevi olarak daha güçlü çıktım.
şanslıyım zira sağlıklıyım şükür ki, şanslıyım ki tek şanssızlığım bizim bu hayattaki sınavımızın o da 1.5- 2 yıl en fazla kaldı en fazla, para olması.
şanslıyım zira bu hayatın içinde herkes gibi değilim.

1

yani ben 24 yaşındayım hiç bu zamana kadar şansım yaver gitmedi, hiçbir şekilde şansım yok benim yani ben şanssızım keşke şanslı bir insan olsaydım ama maalesef şansını inşallah elbet bir gün benim de şansım olur.

0

bi çok zaman şanslı hissetmişimdir 3 kişiden kötüysem 5 kişiden iyiyim mantığı.