0

valla sıcak sobanın yanında kedi gibi kıvrılıp yatıyorum .hastalik durumları olmadığı gibi güzel bir uyku çekip, sobanın üstünde fokurdayan çayımı da yudumlayınca öyle dinç ve dinlenmiş oluyorum ki bana sıcak çok iyi geliyor. :):)

0

evet bence sıcak insanı hasta eder hasta etmese bile sizi hantallaştırır. insan sıcakta mayışır ve bir iş yapmak ya da kalkıp bir şeylerle oyalanmak dahi istemez. ayrıca bir de sıcakta klima kullanıyorsanız eğer klimalı odada soğuyup klimasız odaya geçtiğinizde terler siniz ve bu da sizin direk hasta olmanıza sebebiyet verir.

0

şu günlerde çok özlesek de sıcağında yarattığı rahatsızlıklar var.en çok yüksek tansiyonda tehlike yaratıyor.aşırı su kaybı başka bir rahatsızlık nedeni..önlem alınmadığında sıcağında fazlası yaşlılarda çocuklarda tehlikeli oluşturabiliyor.

1

yani sıcaktan hasta olmayız sadece şu şekil. eğer sıcakta durur ,terlemişsen soğuk bir yere geçersen tabii ki de hasta olursun ama diğer türlü sıcak hasta etmez insanı o sana bağlı olan bir şey sende sıcakta durduğunda, soğuk bir yere geçme o zaman asla da olma yani.

0

evet sicaktan soguga gtme ihtimalimiz cok fazla oldugu icin sicaktan hastalamabilriiz. terliyken su icmek mesela hasta eder.