0

bu kadar insan evleniyor bu kadar insan birliktelik yaşıyor o zaman .böyle soru yine mantıksız yine yusuf. kardeşim kavuşup ta mutlu olmayan deseydin belki anlardı.yok sevdiğine kavuşan yok kardeş .böyle soruya böyle cevap verelim.insanlar kel aynak sürüsü,öyle yaşıyorlar.

1

evet ben de sevdiğim insana kavuştum. esimi benim ailem istemedi, istemediği için de ben eşime kaçtım. ondan sonra ben kaçar kaçmaz ailem zaten beni affetti. aslında benim ailem eşimle evlenmeden önce sevmiyordu evlendikten sonra eşimi tanıdıkça ,sevmeye başladılar ve şu an gerçekten de öz oğlu gibi seviyorlar. hani rabbime binlerce kez şükürler olsun ki; ben sevdiğim adama kavuştum. inşallah seven herkes de sevdiğine kavuşur diyorum. gerçekten de insanın sevdiğine kavuşması kadar güzel bir şey yok bana göre sonuçta seviyorsun hayatının geri kalanını onunla beraber geçirmek istiyorsun. yani ben bu konuda gerçekten de çok şanslıyım her insan sevebilir ama kavuşamayan insanda çoktur. hani tekrar şükürler olsun ki; sevdiğim adamı aldım.

0

evet ben sevdiğim kişiye kavuştum. eşimle ben lise 1 de sevgili olduk lise 4te bazı sebeplerden dolayı ayrıldık 3 yıl ayrı kaldık farklı illere gittik . daha sonra allahın işi gene yollarimiz denk geldi ve gene görüşmeye başladık suan 2bucuk sene oluyor evlendik 1 yaşında kızımız var kısmetse bugün yarında oğlumuz doğacak yani imkansız diye birşey gerçekten yoktur .