0

bu işe bağlıdır siz kavuşmak istiyorsanız karşılıklı olarak sevdiğinize kavuşursunuz. bunu mümkün kılan siz olursunuz. insan ne isterse onu yapar bir yerde. evet her istediğimiz şey olmuyor ama sevdiğiniz sizi seviyor siz onu seviyorsanız kavuşmamak için sebebiniz nedir. bunu siz yaratabilirsiniz. eyleme geçerek. başka türlü beklemekten vakit kaybetmek başkabşr işe yaramaz. insan seçimlerini kendi yaparak kaderini kendi belirlemiş olur böylece iki istiyorsa neden kavuşmasın ki.

0

sevdiğine kavuşmak tek başına sizin elinizde olan bir şey değildir tabii ki. sizi sevmeyen biri sizinle birlikte olmaz sonuçta. ölüp bitin aşkınızdan hiç fark etmez uzaktan uzaktan devam edersiniz. karşınızda ki insana değer vermeniz ve verdiğiniz değeri hissettirmeniz belki onun bir nebze olsun içine oturur. şöyle, farz edin ki sizin bir sevdiğiniz var ve karşınızda ki insanın bundan henüz daha haberi yok öncelikle yapmanız gereken şey karşınızda ki insanı yoklamaktır. baktınız hisleriniz karşılıklı mı ondan sonrası kolay zaten bir şekilde su akar yolunu bulur derler ya aynı o şekil. işin zor olan kısmı tek taraflı olmasıdır. böyle olduğu zamanlarda ise öncelikle yapmanız gereken şey karşınızda ki insana ne kadar değer verdiğinizi hissettirmeniz lazım. bunu hissettirdiniz ama karşıdan hala bir adım yok mu ? o zaman biraz beklemeye geçeceksiniz ama hislerinizi saklamadan.burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey ne olursa olsun karşınızda ki insanı yani sevdiğiniz insanı boğmayın. sürekli mesaj atıp sana aşığım, aşkımdan ölüyorum falan gibi saçma sapan triplere girmeyin. sadece karşınızda ki insana 1 kez duygularınız açın ona ne kadar değer verdiğinizi ispatlayın ondan sonra geri çekilin. sonrasında haftada 1-2 onun göreceği yerlerde denk gelin bu sosyal medya olur real life olur hiç fark etmez. eğer karşınızda ki insanın gönlünde birisi yoksa veya ona değer vermeyen onu önemsemeyen birisi varsa er yada geç sizin ona verdiğiniz değerin farkına varacaktır. bunu doğru şekilde hissettirmek önemlidir yani o ince çizgiyi tutturmanız lazım. anca bu şekilde mümkün olabilir öbür türlü oturup da ya kader de varsa olur vs gibi saçma triplere sokmayın. beklerseniz hiçbir şey olmaz.

1

eğer sevdiğin senin alın yazınsa tabii ki de ona kavuşmak kolaydır. sonuçta rabbim herkese bir alın yazısı, eş vermi mesela benim sevdiğim insanla evlendim. benim ailem istemedi çünkü eşim o zamanlar tanımıyordu ben tanıştırmazdım.
vermem dedi. ben mesela eşime kaçtım kavuştuk da kaçtıgim gün de ailem beni affetti. ondan dolayı demek ki; benim kaderim de varmış ki evlenmişiz. hani her seven insan maalesef kovuşamıyor. eğer nasibinde, kısmetinde varsa ancak o şekil kavuşabilir yani bu şekil.

0

eger nasipte varsa kavusursun ama nasibinde yoksada ne kadar aci ceksende kavusamazsin. allahtan her zaman ille o olsun diye dua etmek degilde hayirlisini istemek lazim. cunku eninde sonunda hayirli olan geliyor basimiza. ama insallah sevenler kavusurlar. dua ile sabir ile.