0

90 lar diyince aklıma müzikleri geliyor genellikle. 90 ların müziği daha güzel geliyor bana.

0

tasolar, bizimkiler dizisi.. anlamını bilmeden eşlik ettiğim çılgın pop şarkılar.
kasetçalarlar,sepet salınıp fırından ekmek almak, anne terliği, mahalle maçları, mektupla okuldaki sevgiliye çıkma teklifi yapmak.

1

çocukluğum geliyor daha ilkokuldayken o zamanlar izle çelik ercan vardı çok dinlerdim köyde yaşıyorduk çok arkadaşım vardı

1

çocukluğum aklıma geliyor.sabahları kalkıp şirinleri isonra taş devri ,jetgiller, tweety, tom ve jerry izlerdim.ardından okul yoksa dışarı çıkardık.sokakta akşama kadar oyun oynardık.saklambaç, yerden yüksek, ip atlama , dokuz kremit daha da artar bu oyunlar. annelerimiz bize ekmek arası yapardı.hep beraber yerdik o kadar lezzetli olurdu ki anlatamam.o lezzeti bir daha hiç bir yerde bulamadım.candan erçetin, demet sağıroğlu,barış manço , ege, ayna grubu vs onların şarkıları çınlanır kulaklarımda. kasetler vardı, teypler ,tüplü televizyonlar, kasetlere ses kayıtları yapardık radyodan.sonra onları dinlerdik.mahalle aralarında piyesler yapardık.taso biriktirirdik.erkekler sporcu kartları biriktirirdi.misket oynardık sokaklarda. bisikletlerle grupça gezerdik.atarilerimiz vardı. toplaşıp oynardık. hatta ördek vurma var tabancayla onu oynardık hep.oduncu gömlekleri vardı.

0

pokemon, kasetçalar, pil gitmesin diye kasetleri kalemle sarmak, sokak oyunları, saç bantları, kaygısızlar dizisi, küçük besleme lamia.

1

90 'lar deyince aklıma tarkan, çelık, demet sağıroğlu ,barış manço. renkli kıyafetler, gecekondu kültürü, sokakta oynayan çocuklar, kasetler, yüksek bel pantalonlar,çiçekli gömlekler, yonca evcimik ada vapuru.