0

astral seyahat benim bildiğim kadarıyla uyku ve uyanıklık arasında iken ruhun bedenden çıkarak dolaşması halidir söylediklerine göre bu mümkün bir şey yapanlar söylüyor tabii bunu gerçekten böyle bir şey var mı yok mu ben bilemem çünkü hiç yapmadım ama yine bu yapanların söylediklerine göre ruhun bir daha bedene dönememe ihtimali de varmış bu yüzden ben yapmayı istemem açıkçası bu ruh bedenden öldüğümüzde nasıl olsa çıkacak ve nasıl bir şey olduğunu illaki hepimiz göreceğiz.

1

astral seyahat gerçekten çok merak ettiğim yapmak istediğim ve bir süre araştırmış olduğum sonrasında ise okuduğum yorumlardan dolayı korkarak bu isteğimden vazgeçtiğim bir konudur.astral seyahat yapmak için öncelikle kişinin kesinlikle aşırı derecede yoğunlaşması gerekiyormuş. bunun için meditasyon ya da yoga yöntemlerini öncelikle uygulamaya başlıyorlarmış ki kendi beyinlerine hükmedebilsinler. ondan sonrasında ise sürekli olarak denemeler yapıyorlar.örneğin, astral seyahate çıkmak isteyen bir kişi bir imge yaratıyor aklından örneğin sarı bir çakmak bir sürekli olarak bunu hayal ediyorum ayrıca sadece ona yoğunlaşıyor ve aşırı derecede bir yoğunlaşma durumu ortaya çıkarıyorlar mış.
sonrasında astral seyahat yolu ile gitmek istedikleri yerde bulunan eşyaları ya da kişiyi sürekli olarak kafalarında incelemeye başlayıp ona yoğunlaşıyorlar. çalışmaları sürekli bu şekilde devam ediyor çünkü çok çabuk olabilecek bir şey değilmiş ve sürekli denenmesi gereken bir durummuş.kişi sakin bir ortama geçip ,yatağa yatacak gözlerini kapatacak ve gitmek istediği yere odaklanarak ruhunun bedeninden ayrılıp uçtuğunu ve gideceği yere doğru yol aldığını hayal ediyormuş. sürekli olarak bedeninden ruhunun yükseldiğini hayal ediyormuş bu kişiler. ve bunu hissetmeye çalışıyorlarmış gerçek olduğunu. astral seyahati gerçekleştiren kişiler ruhlarının bedenlerinden tamamen ayrıldığını ve gerçekten ölmüş gibi yatakta uzanan bedenlerine gördüklerini dahi söylüyorlar. zaten bu şekilde bir işlem gerçekleştiğinde de ruhlar alemine çok farklı katmanları varmış. karşılarına sürekli olarak kendini başka taraflara çekmek isteyen ruhani varlıklar çıkıyormuş. bunlar iyi varlıklar olabileceği gibi kötü varlıklarda olabilirmiş ve tekrardan bedeninizin içine geri giremeyebilirmişsiniz. bu astral seyahat olayını çok başarılı bir şekilde defalarca yapan insanlar olduğu gibi başarısızlıkla sonuçlanıp ölebileceğinizi dahi söyleyen kişiler var. ya da zamanında bedeninizin içerisinde girmezseniz veya yaşamış olduğunuz bu yolculuk sürecinde kötü ruhani varlıklarla karşılaşırsanız bedeninizin içine geri dönmeyi başarmış olsanız bile aklınızı kaybetmiş dahi olabiliyormuşsunuz. bu iki ihtimalde yani ölmek yada aklını kaybetmek ikisi de çok korkunç ihtimaller.bir de yol boyunca değişik ruhani varlıkları görmek gibi bir ihtimal de varmış.tabii daha önce hiç yapmadığımız için söylenenler ne derece doğru gerçekten böyle bir seyahat yöntemi var mıdır, bedenimiz evimizde iken ruhumuz farklı yerlere, farklı kişilerin yanına ışınlanabilir mi ,bunlar çok muallakta konular. dediğim gibi bir ara ben de epeyce kafayı takmıştım bu konuyu ama kesinlikle denemedim sadece merak ettiğim için araştırdım ve nasıl yapıldığını öğrenmek istedim.ancak ortaya çıkabilecek kötü sonuçları okuduktan ve duyduktan sonra kesinlikle asla denememeniz gereken bir şey olduğuna kanaat getirdim.o yüzden astral seyahatle falan asla uğraşmam adamakıllı evimde otururum bir yere gitmek istiyorsam normal seyahat yöntemleri ile giderim.