0

yaşam tarzını nasıl sorduğunuza bağlı aslında. bir insan kendini eğitebilir geliştirebilir kültür düzeyini ve seviyesini belirleyebilir. bir de bu yaşam tarzını sadece çalışıp bütün yemek yeyip eve gelip yatıp uyuyan ve bu şekilde hayatını idam ettiren insanlar belirler. yani yaşam tarzı aslında fakirlikte olabilir zenginlikte bu görecelidir yani insanlar nasıl ve ne şekilde yaşarlarsa yaşasınlar bence yaşam tarzı bize göre çok önemli değildir. ancak devlete göre önemli olmalıdır bu durum. insanlar kendini geliştirebilirse okursa, gezerse bilgi sahibi olur birbiri ile iletişim kurarsa daha güzel sonuçlar olabilir. yani yaşam tarzı kişiden kişiye gösterir herkes kendi yaşam tarzını kendisi belirler ve yöne verir akıl yolu ile yaşam tarzına kimse kimsenin yaşam tarzına karışamaz ve de karışmamalıdır bende karışmıyorum insanlar okumayı da sevmeyebilirler veya çalışmayı da. mesela o değil mesele benim buna karışmam da olamaz. mesele siz kendinizi nerede görüyorsunuz ne kadar sorguluyorsunuz yaşadığınız hayatı ve hayatım içinde neredesiniz yeriniz neresi diye düşünmeniz gerekebiliyor. bunu hiç düşünmeyen insanlar da beni şaşırtıyor doğal olarak. herkes istediği gibi yaşamakta özgür. sadece biraz daha bilinçli bireyler olmalıyız diye düşünüyorum bu bağlamda yaşam tarzı önemli ama dediğim gibi nasıl baktığınıza nasıl sorduğunuzda göre değişebilir bu soru aslında.

0

yasam tarzı ne çok önemli ne de önemsiz diyebilirim. insan iyi bir yaşam şekli olsun ister ama bazen şartlar elverişli olmayabiliyor . ama buna da şükür demek lazım. sahip olduğumuz hayatı kabullenmek en güzeli daha iyisinde gözümüz olursahayattan zevk alalmayız .

0

yaşam tarzı çok önemli değildir. insanlar fakir da olabilir zengin de olabilir, fakir insanlar kendi içlerinde zengin insanlardan daha daha mutludur. zengin insanlarsa en ufak sorunu bile çok büyük bir şekilde abartarak yaşarlar. yaşam tarzı çok önemli değildir. köyde yaşayan insanlar teknolojiden uzak bir hayat sürdükleri için ve sağlıklı beslendikleri için daha mutludurlar. şehir hayatındaki insanlarsa sürekli bir şeylerle uğraşıp, sıkıldıkları için daha mutsuzdurlar. yaşam tarzı diye bir şey sormuşsun ama neye göre yaşam tarzı olduğunu belirtmemişsin. benim aklıma gelenler bunlar.