0

telefon radyasyon yaydığından bütün organlar gibi gözede zararı var

0

evet telefon gözlerimiz için zararlı sadece telefon değil, bilgisayar veya diğer teknoloji aletler her zaman zarar verir gözlerimize. mesela ben telefonu devamlı bakan birisiyim benim gözlerim gerçekten çok ciddi bir şekilde ağrıyor. sorumani sitesine üye olduğumdan beri gene de ihtiyaç duyduğumuz için burada takılmaya devam ediyoruz.

0

televizyon göz sağlığını elbette bozar. sadece televizyon değil bilgisayar telefon teknolojik aletlerin çoğu göz sağlığına ciddi anlamda zarar vermektedir. bunların önüne geçmek için örneğin bir diziyi izlediniz 3 saat boyunca izledikten veya reklam aralarında gözlerinizi dinlendirin. bunu yapmanız göz merceklerinizi normale döndürecek ve odağınızın artmasını sağlayacaktır. aynı şekilde son zamanlarda hayatımızda ciddi yer kaplayan akıllı telefonlar da göz sağlığına ciddi zararlar vermektedir. uzun süreli telefona bakarsanız gözleriniz de hafif çaplı ağrılar yanmalar hissedebilirsiniz.

0

herşeyin fazlası zarar, telefon, bilgisayar ve televizyona çok ve sürekli bakmak gözü bozar. eğer ciddi ve önemli bir durumunuz varsa ekran ışığını en aza indirin daha iyi olur göz sağlığı açısından