0

telefon ekranının sağlığını korumak için özenli kullanmak gerekir. aynı zamanda kırılma camda alternatif bir çözüm olabilir.

0

bence telefonla az oynayacksiniz dikkatli olacaksınız

0

telefonun sağlıgı içinn çok şey yapmaya gerek yok sadece dikkat etmeliyiz çok kullanmamalıyız tozdan kirden mikroptan arındırmalıyız özel jellerle silip kullanmalıyız ellerimiz kirliyse kullanmak pek hoş olmuyor ama mecbursak kullaraniliriz nasılsa temizlicez her gün sonra telefonun giriş soketlerinde biriken toz kirleri özel bir kürdan ile temizlemek çok yararlı olacaktır çünkü oralarda dünyanın mikrobu birikiyor ve hastalık yuvası haline geliyor adam akıllı kullandıkça sorun olmaz.

0

telefon ekranını sağlıklı tutmanız için ben bunu iki şekil olarak anladım ve her ikisi içinde cevap yazacam.
bir öncelikle telefonun bizim için sağlıklı olması için ekranını ve telefonu sürekli temiz tutmalıyız. her ortamda çıkarmamalıyız. gerekli durumlar dışında kullanmamaya özen göstermeliyiz.evet bu telefon olmazsa olmazimiz ama kullanımını fazla abartmalıyız. banyo ve tuvalete giderken yanımıza almamalıyız. bununla ilgili haberler çıkmıştı. hatta bir tanesi duşa girerken götürmüştü ve ssarj dayken suya düşmüştü ve sonuç felaketti. dikkat etmek lazım.
ikinci olarak telefonumuzun dış etkenlerden , düşme riskine karşı korumak için koruyucu klib takmanız lazım ve kullanırken olabildiğince dikkatli kullanmak lazım

0

telefon ekranını sağlıklı tuta bilmemiz için öncelikle her zaman silmeliyiz ve temizlemeliyiz. çünkü telefon her zaman elimizde ve elimizde bizim görmediğimiz ve gözle görülmeyecek birçok mikrop taşımaktadır. onun için telefon ekranını her zaman temiz ve kullanılmamış bir bezle silmeliyiz ve temizlemeliyiz ekranı kırılmaması için de kırılmaz cam takmalıyız.