0

kredi notu yukseltiliyor tabiki şahsen benim birkaç ay önceye kadar yüksekti ama suan yerlerde . yükseltmek için özellikle kredi kartı kullanıp düzenli odemek gerekiyor . daha sonra kredi cekilebilir az bir miktar zamanında ve düzenli ödemek kredi notunda baya fayda sağlıyor.

0

kredi notu şu şekilde yükseltilebilir,öncelikle banka ile daha önce işlem yaptıysanız ki elbet yapmışsınızdır nedir bunlar mesela fatura ödemeleri varsa banka kredisiyle aldığınız evin taksiti banka aracılığı ile olan veya bankaya olan bütün ödemeleriniz kontrol edilir. eğer günü gününe ödendiyse belli bir süre de sigortalı gözüktüğünüzü de düşünürsek kredi notunuz yükselir. kredi notu her kredi başvurunuzda düşer bunu belirtmek isterim. eğer ki olumsuz sonuçlar alıyorsanız üst üste zorlamayınız aksi takdir de kredi notunuz düşmeye başlar. kredi notunuzu yükselten seçenekler bunlardır. olabildiğince bankalar ile aranızı iyi tutun ödemelerinizi gününde hatta yapabiliyorsan daha erken tamamlayın.

0

tabii ki de yani kredi notu yükselir. sen anca bu şekil kredi çekebilirsin. zaten kredi notunu yükseltmek için kredi veya kredi kartının ödemelerini düzenli bir şekilde yapmam lazım hiçbir şekilde kırmızı kalem yemeyeceksin o şekil puanını yükseltebilirsin ve tekrardan kredi çekebilirsin. şahsen benim hiçbir şekilde kredi notum yükselmiyor. çünkü ben kredi kartı bile hiç kullanmadım ondan dolayı kredi bile çekemiyorum. yani bu nedenden dolayı eğer sizin öyle bir imkanınız varsa düzenli bir şekilde ödersiniz, en azından kredi notunuzu yükseltmiş oluyorsunuz.

0

evet yükseltilebilir. bunun için kredi taksitleri erken ödenilmeli, bir miktar para yatırmalı bankaya, krdi kartı borcu tamamı gününde ödenmeli.