0

en çok rastlanan sağlık sorunları tansiyon hastalığı şeker hastalığı kalp hastalığı romatizma grip kanser ama genellikle salgın olduğu için grip hastalığı daha çoktur

0

-migren
-soğuk algınlığı
-depresyon
-kanser

0

soğuk algınlığı baş ağrısı ve kanser gibi sağlık problemleri günümüzde sıkça rastlanan problemlerdir.

0

günümüzde en çok rastlanan sağlık sorunu kanser, akciğer hastası ,böbrek yani bu gibi şeyler gerçekten de türkiye'de bayağı bir artış oldu. bu nedenlerden dolayı ölen var. bir de kalp krizi diyebilirim. hani genellikle ailelerinde genetik oldu mu o durumdan ölen gerçekten çok oluyor. yani aslında bir çözüm bulmaları lazım tedavisi var dediler kanserin hani ben iyileşen görmedim. benim şu an eşimin amcası da kanser yani bakalım ne olacak allah yardımcısı olsun diyorum. kanser hastalarına ya diğer hastalığa sahip olanların yar ve yardımcısı olsun inşallah gerçekten de çok zor. yani en kolay hastalıkla zaten bildiğimiz gibi grip bunların yanında grip çerez gibi gelir insana rabbim inşallah kötü hastalıklar vermesin diyorum.

0

en çok ve bizim evde bitmeyen sağlık sorunu griptir . ama günümüzde kanser de çok yaygın olmaya başladı malesef

0

gunumuzde en cok rastlanilan hastalik kanser'dir.

0

en çok rastlanan sağlık sorunlarından biri de kanser olduğunu düşünüyorum. özellikle son zamanlarda fazlasıyla kanser hastası bir çok kişi var.