1

tabi ki para kazandırması. bu parayı kazandırırken kazançlarınızı anında yansıtması. ödeme eşiğinin düşük olması ve ödeme eşiğine geldiğiniz her anda , belirli bir gün beklemeden para talep edebiliyor olmanız. paranızın üç gün içerisinde şartsız, koşulsuz ve kesintisiz hesabınıza yatması.

bu özellikler bir çok para kazandıran uygulamada yok ne yazık ki. hep bir uzatma söz konusu. ayrıca ne akıllı telefon şartı var ne uygulama şartı. internete bağlandığınız her yerden ulaşabilirsiniz siteye. sorularınıza cevap bulabilirsiniz gerek kullanıcılardan, gerekse site yönetiminden.

seviyoruz sorumani'yi.

1

sorumani sitesinin en sevdiğim özelliği, keyifli ve kaliteli vakit geçirebileceğimiz bir ortam olmasıdır. onun dışında eğlenirken yeni şeyler öğrenebiliyoruz ve ekstrası olarakta para kazanıyoruz daha ne olsun ki. ayrıca site oldukça güvenilir şu ana kadar hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım. bir sorun olmadığı sürece ödemeleri de her zaman düzenli ve zamanında yapıyor. ben genel olarak her yönünü seviyorum sitenin.

0

sorumanin en sevdiğim tarafı hem vakit geciriyoruz hemde para kazanabiliyoruz odemelerimiz 3 is gunu icinde yatiyor.

0

sorumaninin en çok sevdiğim özelliği hem vakit geçiriyorum hem para kazanıyorum hemde yeni bilgiler öğreniyorum . o yüzden çok sevdim bu uygulamayı birçok uygulama gibi sadece video izletip insan hakkına girmek gibi birsey yapmıyor hiç değilse kimin ne hakkı varsa araştırıp bakıp hakkı yatırılıyor.