1

yani ne yalan söyleyeyim gerçekten ben de böyle bir özellik gelmesini isterdim aslında sorumani sitesi çoktan keşfetme dim yani zaten sorumani sitesi de şimdi kendisi biliyor yaklaşık 1 aydır burada üyeyim evet biraz eksikleri var ama yine de çok güzel bir site bu siteden gerçekten çok memnunum çünkü yazarları dikkate alıyor yazarların önerilerini istekleri de dikkate alıyor yünden gerçekten çok yararlı ve iyi bir sitedir inşallah bu özellikte gelir ben de isterim.

0

ahh keske keske.. nerede o gunleeerrrr... hwp birseylere yapacagiz yapacagiz diyorlar ama yarisma ve etkinlikler disinda birsey goremiyoruz. para kazanma acisindan memnunuz ama site icerisinde de bazi duzenlemeler gerekiyor.. keske yapilsalar.

0

evet gelsin çok isterim etiketleme olayını hele ki abuk subuk yazanlar olduğunda sorumaniyi etiketlemek isterim

0

bence süper olur, su an beyin bedava modunda olmasaydık yarım saat önce bu soruyu soracaktım ben de :)

0

evet daha iyi olur bence belki sorunun altında birisi o konuyla ilgili bir şey soruyor bize gelen bildirimle cevap verebiliyoruz ama o soru soran kişi bir daha o soruya bakmıyor.

0

@sorumani isteklerimizi göz ardı etmediğiniz için teşekkür ederim :)

0

bildirim geldiğinde oda geldi sanmıştım.

0

instagramdaki gibi diyosun dimi güzel olur şuan bildirim özelliği var bildirimi açıp okumama rağmen hala yukarda bildirim var uyarısı veriyo otomatikten görünmemesi gerekiyo çünkü mesajı okudum

2

bizce de iyi olur. :)

hatta bir sır verelim. üzerinde çalışıyoruz. :)