0

evet okudum. hemde iki universite. hatta suan universite sınavlarına girip baska bir bolum dahi okumayi dusunuyorum

0

üniversite okudum istatistik bölümü bitirdim .

0

evet hala öğrenciyim. hatta tek bölüm yetmediği için ikinci üniversiteye başvurdum oradan da ikinci bölümümü okumaktayım. günümüzde diplomalar işe yaramıyor dense de ben bir şeylere yarayacağını düşünüyorum o kadar emek ve çaba harcıyoruz sonuçta.

0

evet üniversite okudum ve mezun oldum . zonguldak bülent ecevit üniversitesi de muhasebe bölümünü bitirdim. keşke hala okuyor olsaydım o günleri çok özlüyorum .

0

okudum. atatürk üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği bitirdim. şuanda c sertifikasına almak için bir eğitim kurumuna yazıldim. bana soracak olursanız üniversite boş kendinizi bir meslek dalında yetiştirmemiz tavsiye ederim. bu bir çıraklık okuluda olabilir. size kalmış birşey yani demem o ki kendinize bir meslek edinmeniz. sizi ileride parasal yönden bir plan oluşturabilir. diyelim ki okudunuz bir bölüm bitirdiniz bir ama o bölüm ile alakalı bir iş bulamadınız buldunuz ama maaşı düşük oldu. daha öncesinden bir mesleğiniz varsa b planı olarak hayata geçirebilirsiniz ve okudunuz bölüme bağlı kalmazsiniz.

0

yok gitmedim artik 8 siniftan ciktim cunku firsat iyi elime gecmedi artik puan guzel okul tutmayinca okula gitmedim ve cok istiyordum unuversteye gitmeyi ama gitmedim artik ama baskalari unuversteyi okuyup is sagibi olsun bide meslek sagibi olanlarda hepsi bir isin basina gecmeleri icin atamalarini bekliyorlar artik .

0

okuyorum coğrafya öğretmenliği okuyorum ataması da zır

0

evet okuyorum. inşallah seneye mezunum! bölümüm ekonomi. ya da şöyle diyeyim; çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri.

0

üniversiteyi bitireli 2 yıl oldu ve adalet bölümü mezunuyuz. keşke okumayıp ta küçük yaşta bir meslek sahibi olsaydık :(

0

univerisite okmak istemiyorum insaallah lise bittince calisacam allah izin verirse
univeriste geresiz

0

1. sınıf öğrencisiyim. görsel tasarım bölümü okuyorum.

1

ben 2011 yılında eğitim fakültesi ortaöğretim matematik öğretmenliği bölümünden 3. sınıf terkim... bi daha da okul yüzü görmedim zaten.

1

lise mezunuyum.üniverste sınavına iki kez girdim.istedigim bölümler gelmedi. açık öğretim fakültesinden tarih bölümü vardı. bu bölümün önü kapalı olduğu için devam etmedim. kpss girdim ordan da bir kadroya yerleşemedim. kısmet, hayırlısı böyleymiş. bir daha sınava girmek istemiyorum artık. şansımı denedim birkaç kez kısmet olmadi.

1

ben hala ogrenciyim ve şu anda 3'ncü siniftayim inşallah en kısa sürer okulu bitirip kurtulacagim bu arada en sevdiğim soru bu sanırım.

1

evet okudum. eğitim fakültesi sınıf öğretmenliği bölümü.

1

evet şu anda hala okuyorum. okul öncesi bölümü okuyorum.