0

üniversite mezunuyum çalışmıyorum bir dönem çalıştım çalışma hayatını artık sevmiyorum çok sıkıcı buluyorum kendimi baskı altında hissediyorum rahat olamıyorum para herşey olmuyor ihtiyaç ama ruh sağlığına önemli internetten para kazanabiliniyor neden olmasın

0

okuyorum iş arıyorum iş beğenmiyorum rahatıma çok düşkünüm çalışmayı sevmiyorum...

0

aslında okuyorum okulum bitti sayılır ama bir yandan da okulu bırakmak istiyorum.aynı zamanda ortaokuldan beridir çalışıyorum.bir çok yerde keman ve piyano çaldım.hala da çalıyorum.işlere gidiyorum.iş aramıyorum.düzenli bir işim vardı ama otelin restorantı kapandı diye sadece yaklaşık 2 sene düzenli çalıştım.onun dışında evlilik tekliflerinde keman çalıyorum daha çok.veya açılışlarda, düğün girişlerinde insanları karşılamada çalıyorum..veya yemek yerken insan o esnada hafif müzik yapıyoruz diyebilirim.

0

okuyorum da calisiyorum da yatmayi da seviyorum ucu bir arada :d

0

şuanda okumuyorum yani mezun oldum çalışmıyorum da. iş bakıyorum bir yandan.

0

ben 1 sene evvel önce çalışıyordum fakat patron işçi saygısı olmadığından ötürü ben işten çıkmak zorunda kaldım. 4 ay çalıştım cebime bir miktar para geldi şu anda da hayatımı bu gibi sitelerden para kazanarak sağlıyorum.

0

şuan evdeyim. işsizim. mezun olalı çok oldu. yine ekonomik durum bu hale gelmeseydi yine tek tük iş buluyordum bölümümle ilgili ama ülkemizde olan ekonomik sıkıntılar yüzünden o başvurabildiğim işler bile olmaz oldu. iş bulamıyorum. ortopedik bir rahatsızlığım sebebiyle her işe de başvuramıyorum maalesef... işte bende yine ufak tefek ihtiyaçlarımı, bir kontör paramı, işte arkadaşlarla gezdiğimiz zaman bir iki çay paramı, bazen okuduğum kitapların parasını çıkarmaya çalışıyorum. tabi sadece buradan para kazanmıyorum. internetten ( letgo ve instagram) kitap satarak da gelir elde etmeye çalışıyorum. yine işte böyle böyle ufak tefek masraflarımın parasını çıkarmış oluyorum. bu paraları harcarken de tabi kumbarama da attığım oluyor. kumbaramı es geçmemeye çalışıyorum. en düşük 50 kuruş atıyorum. genelde 1 tl atarım mesela. kağıt para attığım nadirdir. böyleyiz işte be kardeşim. kime sorsan buna yakın cevaplar alacaksın. :)

0

yaklaşık 1 buçuk senedir çalışıyorum. çalışmaya başlamadan önce evde yatıyor olmak daha keyifli geliyordu ama çalışmaya başlayınca, evde duramamaya başladım. hafta sonu 2 gün bile evde durunca sıkıntıdan patlıyorum. çalışıp kendi paranı kendin kazanıp, dilediğince harcamaktan daha güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum.

1

okumuyorum zaten okul hayatının başladığı gibi bitti sadece 4 sene okuyabildim ilkokulu şu anda evliyim
dünyalar güzeli 3 çocuğum var çalışmıyorum evde çocuklarıma ve ev işiyle meşgulüm eğer ev hanımlığı iş olsa yani ben de çalışıyor sayılırım ev işi de çalışmaktır sabahtan akşama kadar etrafı toparla yemek yap ütü yap temizlik yap yani görev bitmez. her gün aynı işi yapmak yani değişik bir şey yoktur.

0

okulum bitti mezun oldum şu an evdeyim iş arıyorum fakat iş yerlerinin çoğu tecrübeli kalifiyeli elaman arıyor . malesef pek aramıyorlar . bende genel olarak başka alanlara işlere de başvuruyorum . çalışmayı seviyorum aslında çünkü ev de vakit geçirmek sıkıcı geliyor hiç değil de vaktini iş yerinde geçirmek bana daha iyi gelir bundan daha çok keyif alabilirim . bende vaktini boşa geçirmekte de bu site de hem bilgi edinmeyi hem de ufak tefek paralar kazanarak bir işe yaramayı düşündüm .

0

üniversite mezunuyum kitap okumayı çok seviyorum genelde romanları kısa süreli olsa iş hayatım oldu çalışmak güzeldi kendi paramı kazanıyordum şimdi çalışmıyorum genelde evdeyim tvde takılıyorum dışarda arkadaşla takılıyorum geziyoruz cafeye takılıyoruz sorumaniye bakıyorum

0

calismiyoruz malum evdeyiz sizinle takiliyoruz ikigundür soruları cevapliyorum bilmediklerimi öğreniyorum gerçekten begendim guzelmis vakitte geçiyor

1

okumuyorum çalışmıyorum neredeyse son 1 senedir evde oturuyorum. aktif olarak iş aradığında söylenemez çünkü iş hayatından oldukça sıkıldım. şu anda yaptığım tek şey gezip tozmak ve burada vakit geçirmek en azından az da olsa kendi harçlığımı çıkarta biliyorum bu sayede. onun dışında kafama uygun bir iş bulabilirsem eğer anca o zaman çalışmaya başlarım. şu an için çalışmak gibi bir isteğim yok bir türlü de gelmiyor.,:))

0

çalışmayı sevmeyip yatanlardanım :d :d ara sıra okurum... iş ararım. boş beleş geçinirim öyle söyleyeyim :d :d tavsiye ederim boş beleş yaşamayı :d

0

okuyorum ama genellikle boş takılıyorum sürekli canım sıkılıyor ders çalışmam lazım ama çalışmıyorum. farklı şeyler yapmak istiyorum öğrencilik sıkıyor artık beni . ne bileyim yabancı dil okumak istiyorum tercümanlık .aslında veterinerde olmak istiyorum çok şey yapmak istiyorum ama çabuk sıkılıyorum burdaki yarışmadan da sıkıldım yani.

2

furkanyilmaz38, canın sıkıldı galiba:)) ben çalışıyorum. daha yeni geldim işten. çok zorlu bir işim var yani. sadece vakit bulduğum zamanlarda buraya girebiliyorum. ama yinede herşeye rağmen listenin içindeyim ben. günün 11 saatini işte geçiren biri olarak birinciliği hak ediyorum aslında. boş vaktim olsa şuna 100.000 lere gelmiştim bile, ama illaki burası değil tabi. insanların özel hayatları da var. yaşamak için çalışmak ve para kazanmak zorundayız. hadi sana iyi akşamlar. tüm arkdaşlara da başarılar diliyorum.