1

birçok soru çok acayip. çünkü burada amaç bilgimizi kültürümüzü arttırmak, ancak çok abesle iştigal eden sorular var. bunların kültür ya da bilgi ile alakası yok. ve bir de kopyacılar var. sorduğumuz soruları kopyalıyorlar ya da soru sitelerinden soru çalıp burada soruyorlar.

1

çok saçma sapan garip sorular var laf olsun, soru olsun diye çok garip cevabını kendinin dahi bilmediği sorular sorunlar var. gabonun para biri mi nedir. yok uganda cumhurbaşkanı kimdir gibisinden yani bunların bizler için pek bir anlamı yok genel kültürle alakalı birşey de değil bu. imla hataları, anlamı olmayan garip sorulardan yana şikayetçiyiz en azından bizleri de az da olsa mantıkla birlikte cevap verebilecek soruların sorulmasını tercih ediyoruz 20 sorudan 10 tanesini es geçmek hiç birimize hoş gelmez.

2

sitene çok fazla önce hayır soru var ancak galiba dün dün ya da önceki gün birisi daha önce hiç yün yatakta yediniz mi gibi bir soru sormuştu. çok saçma ve ne tarafa çekerseniz o tarafa gidebilecek tarzda bir soruydu.

2

bazı kişilerin anlamsız soruları ama şu an aklımda değil, onları acaba şunu mu demek istediniz diye sorarak, ben bunu demek istediğinizi düşünerek cevap veriyorum diye yazıp, yorum olarak bırakıyorum.

1

bir sürü yazım hatası olan ne demek istediğini anlamadığım bir soruya denk gelmiştim. ama zaten soruyu anlamadığım için değişik gelmişti. ilginç bir tarafı yoktu. bazı sorular anlaşılmıyor gerçekten, çünkü çok hata yapılıyor yazarken.