0

ben 4 gün uykusuz kaldım ama oda günde birer saat uyuyordum.

0

uyku bünyeden bünyeye değişir bence kimisi 4 gün kimisi 3 gün bile dayanamıyor. ben şahsen 2 gün dayanabiliyorum, daha fazlası zor günlük 6 saat yetiyor bana zaten çok geç yatıyor erken kalkıyorum az da olsa günlük uyumam gerek öyle rekor kırmaya felan niyetim yok zor durumda kalmadığım mecbur kalmadığım sürece de uykumu asla bölmem atlamak.

0

kesin olarak bir saat vardır elbet ama ben bilmiyorum kendim icin söylersem eşim yogun bakimdayken neredeyse 4 gün hiç uymadığımi biliyorum ama gerçekten uyku insan için çok önemli bir gereksinim.

0

bir insan yıllarca uyumadan yaşayabilir. fakat çok büyük hastalıklar ortaya çıkacağı için, zaten ölür. bu yüzden bilimsel araştırmalar bunu söylüyor. ayrıca 3 gün boyunca 4 gün boyunca hiç uyumadan durmak bile pek mümkün değildir, zaten istemsiz bir şekilde göz kapaklarınız bir iki saat bile olsa kapanır. uyku uyuyamama hastalığının adı insomniadır. bu şekilde yaşayan insanlar gerçekten vardır, ve insomnia adlı filmde uyku problemleri yaşayan bir polisin halisünasyonlarını ve kendinde olmadan yaptığı birçok şeyi anlatan bir filmdir.

0

kendimden biliyorum 3 gün boyunca uyumadan çalışmış lığımız var ama bunun hakkında kesin bir araştırma bilmiyorum.