0

ben bekarken 72 saat boyunca uyumadım üst üste sabahçı kaldım. çalışıyordum tekstil işi zaten zor ben de tekstil işi yapıyordum 72 saat böyle bir saat bile uyumadım ister ister inanmasınlar ama evlendikten sonra bırak 72 saati ben 24 saat bile uykusuz kalamıyorum ve benim oğlum zaten beni 15 aydır sadece 3 saat uykuyla duruyorum uyutmuyor beni yani bütün gün inanki ayakta uyuyorum diyebilirim. zaten psikolojim bozuldu uykusuzluktan dolayı artık mesela bekarlığındaki gibi değilim hiçbir şekilde uykusuzluğa dayanamıyorum ama mecburen ayakta durmak zorundayım. çünkü benim bebeğim çok küçük ayıla bayıla durmaya çalışıyorum anlayacağın. bazen insanlar konuştuğu zaman mesela anlamıyorum uykusuz olduğumdan dolayı ama bazı insanların gerçekten de bünyesi çok kuvvetli olduğu için uzun bir şekilde durabilirler uykusuzlukta ama bazı insanların bünyesi zayıf olduğundan dolayı uykusuzluğa dayanamıyorlar.

1

valla ben duramam bir insan uyuyabildigi kadar uyumali bence

0

uyku insanın en temel ihtiyaçlarından biridir. az uyudugumuz yada hiç uyuyamadıgımız günlerde kendimizi hayattan bezmiş gibi hissederiz. kendimize gelmrmiz için bir kaç saatlik uykunun bile yeteceğini düşünürüz böyle zamanlarda.az uyumanın bile dengemizi bozdugunu düşünürsek acaba insan hiç uyumadan kaç saat yaşar dimi? bu sorunun deneysel olarak cevabını ben 264 saat yani yaklaşık onbirgündür

0

gözümü bile kırpmadan 48 saat uyumadığımı biliyorum. aslında bu bünyeye göre değişir bazı insanlar uyumamak için dirense bile sonunda uyuyup kalıyorlar.