0

bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterir.ama bildiğim kadarıyla bir insan günde rahat 12 saat uyumalı gerekmekte vücudunun gelişmesi ve gün içinde aktif ve dinç kalması için 12 saat uyuması gerekmekte diye biliyorum.bir insanın kaç gün uyumadan durabilir sorusuna ise bir insan bir gün uyumadan durabilir diye cevap verebiliyorum. çünkü bir gün uyumaz ve ertesi gün full uyur ve o günü uyumak ile geçirir o günü diye düşünüyorum.

0

sosyal medyada çeşitli deneyler yapıldığı söyleniyor ama pek inanmıyorum kendim deneyimledim 2 buçuk gün durabildim benim sınırım bu kadar :)

0

yani insanlar normal iki gün boyunca uyuması öyle durabilirler ama ben kendi adıma söyleyeyim. ben uykusuzluğa dayanamıyorum gerçekten gözlerim böyle benim kapanır gözlerimi açamıyorum.. çünkü ben uykuyu çok seven bir insanımdır ama 15 aydır sadece 3 saatlik uykuyla duruyorum her gün bu da beni yıpratıyor açıkçası ve ondan dolayı herhalde bu kadar çok hasta oluyorum lm çünkü insan vücudunun uykuya ihtiyacı var uyku bizler için çok önemli yani sağlığımız açısından dolayı da dediğim gibiyi iki gün durabilirler ama ben asla kalamam yani bir gün bile ama bekarken duruyordum, evlendikten sonra böyle oldum.

1

bir insan hic uyumadan 264 saat uyumadan kalabilir yani 11 gün bu en yüksek sevyedir 17 yaşındaki bir genç 11gün uyumadan gines rekorlar kitabına girmiştir normal bir insansa en çok 1yada iki gün dayanabilir oda çok zordur uykuda bir insan için yemek gibi bir mecburi ihyiyaçtır...

0

insan uyumadan en fazla iki gun drabilir daha fazlası zararlı