0

halı yıkamacıya veriyoruz, zaten senede bir defa kirlenmiyorlar bile kolay kolay.

0

yıllar önce yaşadığım ev müsaitti balkonda yıkıyorduk. aslında çok zordu. şimdiyse bu konuda işletmeler açıldı ve halı yıkama işi kolaylaştı. artık bende yıkamacılara göndererek yıkatıyorum.

0

halıları evde yıkamak için yerimiz yok halıyıkamaya veriyoruz doğal şampuanla yıkıyorlar memnunuz ikigünde eve teslim ediyorlar

0

halı yıkamacıya veriyorum.halı yıkamak hem zor hem de yıkayacak yer yok.adamlar hakkıyla tertemiz yapıp.kurutup eve getiriyorlar.değmez evde o kadar zahmetle uğraşmaya bence.tabi maddi boyutu var ama çok fazla ücret istemiyor bizim buradakiler.

0

halılarımızı, bazen halı yıkamacıya veriyoruz çok büyük olduklarında ya da uzun olduklarında. ama küçük halıları evde balkonda ya da banyoda kolay bir şekilde yıkayabiliyoruz. özellikle yaz günlerinde, halı yıkama merasimleri yapılır bizim evde, deterjanla, sabunlarla, halı köpürtülür. daha sonra üstüne hortumla su tutulduktan sonra, bu işlem birkaç kez tekrarlanır ve bu şekilde halı güneşin altında kurumaya bırakılır. bence çok güzel bir şey halı yıkamak. biraz yorucu olsa da kollar yoruluyor sürtmekten halıyı. ama hem eğlenceli hem de masrafsız bir yöntem oluyor bu şekilde. halı yıkamalar da daha çok pahalı bir fiyat vermiyorlar. zaten ikisi de yöntem olarak çok güzel. evde yıkamak istemeyen halıcıya verirse yine az masrafla kurtulmuş olur.

0

biz halilarimizi hali yikamaciya veriyoruz :) kim ugrascak.

0

biz genelde hali yikamaciya veririz ama bazen bizimde yikadigimiz oldu. ben cok seviyorum hali yikamayi suyla ugrasmayi o yuzden aslinda halicilara vermek istemiyorum bizim halilari. zaten yaz sicaginda serinlik ariyoruz.

0

balkonumuz fazlaca geniş olduğu için halıları genellikle evde yıkıyoruz. evde yıkamak daha keyifli geliyor. ancak son zamanlarda özellikle yaz aylarında evde fazla duymadığımız için gitmeden önce halı yıkamacıya da verdiğimiz zamanlar oldu.