0

sabah kahvaltısı en önemli öğünümüzdür diyebilirim ilk besınımız sabah kahvaltısında alırız ve sabah kahvaltısında oldukça hafıf yemekler tercih ederiz ve bu vücudumuz için en çok önemli olanıdır diyebilirim size mesela doktorlar sabah kahvaltısına yumurta , peynır , zeytın , çay , salata , domates , ve bal gıbı daha birçok doğal ürünler olarak söylenebılır sabahları bunları yersenız en çok faydalıdır ve olabıldıgınızce sabahları hafıf yemekler tüketmeye bakın ve etlı yemeklerden uzak durun mıdenıze oturabılır örnek olarak köfte , et vb. yiyecekler vardır diyebilirim bunları sabahları yemek yerken uzak tutun derım ve oldukçada faydalıdır ve güzeldir sabah kahvaltısı önemlidir ve sabah kahvaltısı yapmayan bazı insanlar var ben o konuda biraz hassasım yanı sabah kalktıgı gıbı dışarı cıkanlar var okula aç aç gelen insanlarda var ve bu konu onlar için epeybi kötüdür diyebilirim vücud yeterli beslenemedı ıcın besın alamadıgı ıcın ılerde hastalıklara yol açabılır sabah kahvaltısını düzenli bir şekılde her zaman yapmanızda fayda vardır diyorum ben her sabah kahvaltımı yapıyorum ve olabıldıgınce hafıf yemekler tüketmeye çalısıyorum diyebilirim sizlere sizlerde öyle yapın.

0

sabah kahvaltısı düzenli besin tüketme de ve vücudun gerekli olan besinleri depolamasını yardımcı olur.

0

sabah kahvaltısı tabii ki de önemlidir ben sabah kahvaltı yapmadan evden dışarı bile çıkmam çocuklarıma da sabah kahvaltısına aşılamışımdır sabah kahvaltısı güne zinde başlamak için atlanmaması gereken bir öğündür sabahkahvaltısında yumurta süt ve peynir olmazsa olmazdır ben bu üç besini sabah kahvaltısında mutlaka tüketirim tok tutar enerji verir ve sağlıklıdır sabah kahvaltısı yapmak bir alışkanlık haline gelmelidir sabah kahvaltı yapmayan bir kişi kilo alır dengesiz beslenmiş olur

0

en önemli ogündür gününu iyi ve zinde geçirmek isteyen yapar

0

sabah kahvaltısı yapmadan güne başlamam.aç karınla dışarı çıkmam.kaliteli bir kahvaltı bizim güne dinç başlamamıza yardımcı olur,kahvaltıda yumurta zeytin peynir reçel bal yiyebiliriz.özellikle sigara içenler aç karınla sigara içmemelidir.bu olay sigaranın zaten çok olan zararlarını iki katına çıkarmaktadır

0

sabah kahvaltısı kesinlikle çok önemlidir ve günün en önemli öğünüdür. güne zinde başlamak için sabah kahvaltıları mutlaka atlamadan yapmamız gereklidir. yani saat kaç olursa olsun kesinlikle bu ne güzel ve dengeli bir kahvaltı yaparak başlamalısınız. kahvaltı yaptığınız zaman gece boyunca düşen kan şekerimiz dengelenir.
kaliteli bir sabah kahvaltısı yaptığımız sana gün içerisinde çok daha geç acıkırız ve bu sayede kilo vermemiz de kolaylaşmış olur.ayrıca uzmanlar tarafından da kanıtlanmış bir tavsiyedir düzenli kahvaltı yapmak.o yüzden kesinlikle kahvaltıyı ihmal etmemeli ve her gün yapmaya özen göstermelisiniz.

0

sabah kahvaltısı tabii ki de günümüzde önemli doktorlar bile sabah kahvaltısını mutlaka yapmamızı söylüyor. en sağlıklısı yani öğle yemeğine, akşam yemeğine benzemez sabah kahvaltısı çünkü sabah kahvaltısında vitamin veren yiyecekler olduğu için şöyle örnek vereyim. bal, reçel, peynir, zeytin, yumurta , vesaire vesaire bunlar olduğundan dolayı faydası var. onun için mutlaka sabah kahvaltımızı yapmamız lazım en önemli olan sabah kahvaltısıdir.

0

kahvalti gunun sn onemli ogunudur.
ilk besinimizi kahvaltida aliriz.