0

ben şahsen eğer erken saatte uyanıyorsam sinirli olurum biraz uykumu alamamışsam sabahları hiç kalkmak istemem ve mal gibi hissederim kendimi yani pek iyi hissetmem . aça mevbursam kalkmaya bir işim varsa vn eya çalışıyorsam falan mecburi olduğu için kalkarım ancak dediğim gibi genelde gergin veya sinirli olurum sonra bir müddet kendime gelmeye çalışırım kahvaltı yaparım aslında uykumun aöılmıanı falan beklerim böyle geçer yani genellikle uyandığım zamanlar.

0

erken kalktigina degiyorsa cok guzel ama degmiyorsa o gun tam bir iskence

0

pişmanlık yorgunluk bıkkınlık akşam olsada erken uyusam gibi

0

sabaha erken uyandığım zamanlar ben uykumu aldığımı tam olarak hissedemiyorum kas ağrılarım oluyor özellikle uykuz bir şekilde erken uyandıysam sinirli ve suratsız biri olabiliyorum.zabah uyanmayı pek sevmiyorum ama günün en güzel saatleri de sabahları oluyor sessizlik oluyor çünkü sakinlik oluyor.

0

sabah uyanır uyanmaz uyanamıyorum yataktan çıkamıyorum günde 12 saat uyurum uykuyu çok seviyorum.

0

yine işsiz bir güne erkenden uyandın. işsizlik=parasızlık=mutsuzluk=depresyon

0

erken uyanırsak kötü fakat dinç oluyoruz güne güzel başlıyoruz.

0

uykuyu çok sevmiyorum. bebeğim var bu yüzden zaten çok fazla uyuyamıyorum. mesela bu sabah bu saate kadar birçok işimi yaptım. burada vakit geçiriyorum. erken uyanmak bana göre gerçekten çok güzel bir şey. insan kendini dinç hissediyor ve sabah erken kalkınca birçok iş yapabiliyorsun güne enerjik ve güçlü başlıyorsun.

0

aslında bu saatte uyanma mı gerektirecek hiçbir şey yok ama namaza kalktıktan sonra uyuyamıyorum uyusam saat 12'ye 1'e kadar bile uyuyabilirim bunun rahatlığıyla uyandım o yüzden çok mutluyum :)