0

2018 de en çok eşim ve ailesi beni yordu hatta mahvettiler. 2019'a birkaç gün kala oğlumu kucağıma aldım. dünyam yeniden aydınlandı. o yorgunlukları geride bırakıp bebeğimle yeni bir sayfa açtım. 2019 yılını mahvetmelerine izin vermemek için elimden geleni yapıyorum umarım 2018 gibi bir yıl olmaz. herkes için bu yıl bir öncekinden daha güzel olsun.

0

2018 yılında beni en çok yoran şey, ekonomik krizin neticesinde ödemeleri eksiksiz yapabilmek adına her zaman hesaplı kitaplı yaşamak yordu. kimseden borç para adetimiz hiç olmadığından, maaşlarımı ile ödeme yaparken, hayata yetişebilmek, bir yandan da yaşam kriterlerinden ödün de vermemek adına bir şeyleri dengemek düşüncesi yordu sanırım. iyiyim ama şimdilerde her şey düzeldi sayılır. büyük oğlumda her ay iki bin göndereceğim deyince biraz daha rahat nefes aldık anırım. yoksa kredi kartlarından alışveriş yapmayı düşünüyorduk.

0

2018'de beni en çok yoran borç oldu.aldığımız maalesef verdiğimizi karşılamıyor durum böyle olunca kriz kaçınılmaz oluyor bu da ciddi anlamda yorucu ve yıpratıcı bir hal alıyor bunun dışında iş yerindeki ekonomik krizler de aynı şekilde yordu.

1

insanlar ve yaşanan olaylar beni çok yordu. son dönemlerde epey atlattım. 2019'a daha iyi ve dinlenmiş olarak girmeyi ümit ediyorum.

0

2018 de beni fazla birsey yormadi ama son zamanlarin da,kararsizligim baya bi yordu:)