0

en çok rahatsız eden şey biraz kilo alınca yanlarımın çıkması bunu hiç sevmiyorum ve cildimin aşırı hassas olması.

1

vücudumda beni en çok rahatsız eden şey dizlerime giren ağrı ve romatizma iltihabı ben de olduğu için sürekli dizlerimin ağırması beni çok rahatsız ediyor hatta bazen o kadar rahatsız oluyorum psikolojim alt üst oluyor çünkü diz ağrısı o kadar şiddetli oluyor ki bazen iğne evde olursa iğne yapar öyle ağrısını hafifletir im ama iğne evde olmasa ya acil bölüme giderim ya da üç dört gün o acıyı çeke çeke öyle biraz rahatlanır yani gerçekten bu romatizma beni çok rahatsız ediyor ve beni canından bezdirmiş bazen böyle hayattan bile sokuyorum sinirli oluyorum akreditif oluyorum dizlerimin ağrısı tuttuğu zaman kimsenin benimle konuşmasını istemiyorum kimsenin bana bir şey söylemesini istemiyorum psikolojim alt üst oluyor.

0

ya bu ağda sonrası bende sivilcemsi isilik gibi şeyler çıkıyor. ondan aşırı rahatsız oluyorum. bacak kısalığından rahatsızım. kollarım aşırı ince ve kilo alsam da armut tipi olduğum için oralar çok kötü görünüyor. ayva tüyleri var ve nefret ediyorum onlardan. ama uzun süredir bunlarla yaşıyorum. ne kadar da sevmesem de alıştım bir yandan da.

0

en rahatsız olduğum şey burun yapım malesef . kafayı takmış durumdayım ileride ameliyat olmayı düşünüyorum . çocukken karda oynarken düşerek yüzümü buza çarpmıştım . o gün kanadı ve şisti. doktora götürmemişlerdi . o günden beri biraz kayma oldu burun yapımda. yani burnumdan çok çektim görüntüsünden hoşlanmıyorum . ilaç kullanmıştım cildim eskisine göre daha güzel fakat cildimde oluşan bazı lekeler veya küçük pütür sivilceler de beni oldukça rahatsız ediyor . kıl dönmesi sorunu yaşıyan biri olarak bundan ilallah etmişimdir . sanırım vücut konusunda da en çok bu problemi yaşıyorum .

0

hastalanınca yüzümde uçukların çıkması beni rahatsız ediyor

0

vücudumda beni en çok rahatsız eden şey beynim. çünkü o kadar ince düşünüyor ve kendini yoruyor ki. sizi daha detaycı bir hale getiriyor. bu da daha çok sinirlenmenize ve hiçbir şey beğenmemenize sebep oluyor. herkesin size karşı olarak bu hayatı yaşadığınızı bile düşünmenize sebep olabiliyor. çok spor yapmama rağmen vücudumu asıl yoran şeyin hep beynim olduğunu düşünüyorum. ve bir kapatma tuşu olmadığından dolayı onu kapatamıyorum ve gece bile beni uyutmuyor. sürekli bir şeyler düşünme eğilimde. beni rahat bırakmıyor. ondan kaçamıyorum. fiziksel olarak bir sıkıntım yok. bende bir çok insan gibi kendimle barışığım. ancak söylediğim gibi çok takıntılıyım. eğer birisi vücudum hakkında kötü bir yorum yaparsa bunu düşünürek kendimi bitap ederim. kötü yorumdan kastım eğer birisi bana kilo almışsın derse bunu düşünmekten kendimi alamam. takıntı haline getiririm. yemek yemem ve aç karnına spor yapmaya çalışırım. bunun neticesinde de haliyle vücudum çöker. dediğim gibi en büyük düşmanım beynim galiba. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

vücudumda beni rahatsız eden herhangi bir yerim yok boyum 1.63 şuan 1.70 olmasını isterdim yani olmasa da olur sıkıntı yaptığım bir konu değil onun haricinde her yerimi beğeniyorum ve beni yaratan rabbime şükrediyorum.herhangi bir yerini beğenmep esetetik yaptıran insanları da anlamıyorum.eğer o şey senin sağlığına zarar vermiyorsa bırak kalsın seni seven herşeyinle sever zaten.

1

vücudumla barışığım derdim yok.. herşeyimi seviyorum.. bu sıralar boğaz kısmım beni sinir ediyor.. aylardır geçmeyen sinsi bir öksürük var..gıcık gibi geliyor boğazıma sanki yapışıyor.. bana verdiği hissiyat sanki toplu iğne ucu kadar bir şey.. ama sizi kanatırcasına öksürtüyor.. doktorlara gittim.. içim dışım ilaç oldu.. genelde tansiyon ilaçları yaparmış.. bende mayıs ayından bu yana tansiyon ilacına başladım.. doktor değiştirdi ilacı.. bu olanda yapıyor demek ki yine devam ediyor.. özellikle geceleri uyutmuyor.. dün burada soru cevaplarken aniden fırladım yerimden öksürük sonrası.. eşim hayrola dedi.. yakınımızda olan kulak burun boğaz hastanesi var özel.. oradan bildiğim iyi bir doktor var..dedim ben tacettin beye gidiyorum.. kalktım yürüyerek gittim.. randevu aldım.. bir yarım saat bekledikten sonra anlattım şikayetlerimi..bana sinüzit falan yok büyük ihtimalle allerjik dedi.. muayeneden sonra.. bir hap verdi.. böyle mercimek tanesi gibi mavi renkte günde bir kere gece yatmadan evvel içeceğim.. 15 gün sonra da tekrar kontrole gideceğim yanıma tansiyon ilacımı da alıp.. bakalım dün gece içtim ilk ilacı.. ağzımda kuruluk yaptı hissettim.. süreç ne olacak bilmiyorum.. diliyorum iyi gelir bu ilaç.. zira öksürmekten yoruldum..

0

burun .onuda halletsem sorun olmucak herhalde:)

0

burnum desem ayıp olur mu bilemedim

0

fazla kilolar beni hep rahatsız eden konu

1

vücudumda beni ençok rahatsız eden şeylerin başında fazla kiloların ve yüzümde çıkan sivilcelerdir.

0

sivilceler rahatsız eder aslında ama çok şükür benim sivilcem yok :))

0

burnum ve kilo aldım bu aralar yinede allah yarattı

0

kıl çok goruntu kirliliği yapıyı ama bu hepimizin ortak sorunlarından birş

0

sivilcelerim ve çatlaklarım yok mudur bi çözümü acaba