0

bence yasaklammalı 70 yasındaki teyze deli gibi haraketler yapıyor biz türkleri rezil ediyorlar herkesi ünlü olmak için bir kendini öldürmedigi kalıyor tiktokta inşallah yasaklanır.

0

tik tok nedir bilgim yok ama ne olursa olsun bu çağda yasaklanma zihniyetinin olması çok kötü.
insanların düşüncelerinin ya da eylemlerinin sorgusuz sualsiz yasaklanarak engellenmesi ülkemizin dış ülkeler nezdinde iyi bir şey değildir.
şimdi ne olduğuna baktım telefona indirilen gereksiz bir uygulama imiş. bence de yasaklansın. içeriğini ve kişilerin yorumlarına baktım da, faydalı olan bir şey sandım bende. kadınların kendilerini teşhir ettikleri, şarkı söyledikleri, bazı mal erkeklerinde ağzından salya akarak seyrettikleri sosyal mecra. tam türk malı.

0

sonuçta tiktok uygulamasında insanlar eğleniyor. bazı insanlar saçma saçma video çeksene saçma hareketleri olsa da hani insanlar özgürdür. kimsenin bir şey demeye hakkım yok. hani tik tok kullanıyorlar severek. bence o kadar kişi kullanmasına rağmen bence hiçbir şekilde kapatamazlar da ve yasaklanamaz yani tiktok yani böyle devam etsin. hangi cumhurbaşkanı yasaklarsa yasaklar o da herhalde bunun amacı sadece anca partilerle uğraşmak başka bir şey yaptığı yok yani takılsınlar yanj zararı yok bana.

1

bir şeyleri yasaklayarak çözüm bulamayız bu saçmalıklara. sürekli olarak onu yasakla, bunu yasakla. canını sıkan bir şey mi yazıldı twitter'ı yasakla wikipediayı yasakla. yakında interneti kökten yasaklarlarsa görürsünüz yasaklama iyi bir şey mi acaba. biraz bilinçli nesiller yetiştirmeye çalışsa herkes, insanlar kendimi geliştirmeyi öğrense ve başarabilse tüm platformlar çok doğru bir şekilde kullanılacaktır. tiktokta kötü bir yer değil aslında. doğru kullanılmış olsa insanlar için oldukça eğlenceli de olabilir. hoş kullanan herkes çok eğleniyor zaten ama ne kadar saçmaladıklarını ve tiktok fenomeni olmak için neler yaptıklarını görüyoruz. bunu düzeltmekte insanların kendi elinde. eğitim şart o yüzden. kendini geliştirmek şart. yoksa şimdi tiktok kapansa yarın, tıktık gelir bu insanlar yine aç gibi saldırır o uygulamaya da. o yüzden kapatılmasın herkes kendine hakim olmayi öğrensin. rahatsız olan ve sevmeyen varsa benim gibi kullanmasın. millete de fazla kafa yormasın bizi hiç ilgilendirmiyor çünkü.