1

kışlık elbiselerim,
sahlep,
kestane,
mandalina-portakal-limon,
kuşburnu pekmezi,
alıç pekmezi,
bal,
ihlamur.

0

kışın olmazsa olmaz dediğim atkı, bere kalanlar, montlar, eldiven, sıcak içecekler

0

kışın en çok sevdiğim şeylerin başında tabii ki mandalina portakal gelmektedir bunların yanısıra tabii ki en çok dışarıda ve evde sobanın üzerinde yaptığımız kestane nedir onun vitamini de gerçekten hem yemesi hem de içindeki besin değeri yüksek olan ne yiyecek benim kışın en çok tercih ettiklerimin arasında gelmektedir yemek olarak ise tabii ki en çok ıspanak yiyorum çünkü onunda ki indir beni gerçekten sağlık ne yapıyor hemen yoğurtlu olarak da insana daha çok kuvvet veriyor.

0

kışın olmazsa olmazlarım: c vitamini deposu meyveler, kuş burnu, çay ve panduflarım.

1

manton ya da palton, atkın, eldivenlerin, botun, içine giyeceğin kazakların ve kalın giysilerin.. bunlar giyecekler olarak tercihlerimizin olmazsa olmazları.. yenilecekleri yazmak gerekirse, kestane alırız, fırında ya da haşlanmış yemenin dayanılmaz tadını hissederiz. limonlu sıcacık ıhlamur içmek ise insanı rahatlatır, sağlıklı kalmasında yardım eder.. salep yaparız sütlü.. üzerine bolca tarçın dökerek.. sıcak kış gecelerinde keyfin doruğuna ulaşırız. benim için kış bu dur.. haa bir de esas vazgeçilmesi ısınmaktır. evlerimizde dağal gazlı kombilerimiz, odun ya da kömür yakanlarımız, klimayı sıcak sevenlerimizi de unutmadan.. hazırlanın kışı yaşamaya az kaldı.. geçsin şu pastırma sıcakları ona da hoşgeldin diyeceğiz.

0

salep,kestane,mandalina,kar,sıcak çikolata

1

öncelikle sıcak bir ev tabi. bu havada evsiz insanlar daha çok üzer beni. herkes sıcak bir yuvada olabilse keşke.

0

kışlık kıyafetler kışın olmazsa olmazlardandır

0

salep , kestane ,mandalina kabukları ve tabiki soba .eldivenler, atkılar , şirin şapkalar, botlar, içlikler, kalın çoraplar aklıma geliyor . sobanın üstünde tüten çaydanlık, soba üstünde pişirilen yemekler, ısıtılan ekmekler, her zaman üstünde ısınan bir su olmazsa olmaz .

0

kışın olmazsa olmaz dediğimiz şey patlamış mısır ile televizyonda güzel bir sinema filmi izlemektir.

0

kitap film çerez kahve kışın ev kuşu oldugumuz için evdedr sosyal ortamı kendimiz yaratıyoruz

0

salep içmeden kış asla geçirmem içmeden duramam

0

salepim? ihlamurum ve cok sevdigim renk renk hirkalarim :)

0

boyunlu kazak ve bir çizme tabiki