0

önem verirler.bazen çok tuhaf giyinen erkekler oluyor tabi kızlar için de geçerli bu.aslında tek yapmamız gereken biraz modayı takip edip ,temiz giyinmemiz.ben en çok temiz olup olmamasına ve biraz düzgün giyinmesine önem veririm.

0

bence iç güzellik daha önemlidir ama tabikide dış görünüş ve giyim de önemlidir yani dikkat ederler.

0

aşırı bir derece değil ama tabiki önem veriyorum. özellikle kısa pantolon giyen ve dar giyen erkekleri pek sevmiyorum hepsine yakışmıyorr zaten yyakışan kişi sayısı da bana göre çok az . birde kabadayı gibi giyinenler var tabi onlarda ayrı bir itici ve yapmacık geliyor bana . yani zorlama giyinmiş gibi geliyor. gömlek önünü açıp kıl gösterme çabasını gene hiç anlamıyorum yapmayın arkadaşlar böyle şeyler ne gerek var.

0

yani tabii ki de kızlar erkeklerin giyimine özen verirler ,yani bakarlar şahsen kıro gibi giyinen erkekler var. kot pantolon giyip ayaklarına kundura giyen erkekler mesela hiçbir şekilde sevmem. biraz bana böyle komik geliyorm erkek dediğin bana göre dar giyinmicek hiç sevmediğim apolda giymez. bence normal giyinmesi gerek ve güzel giyinmesi gerek diye düşünüyorum. hani ben o konuda dikkat ederim. genellikle erkeklere sportif tarzı daha çok yakışıyor. bence erkekler sportif giyinmesi gerek gerçek insanla ne yakışıyorsa onu giyiyor ama böyle kıro gibi giyinmek bence çok saçma.