0

meyve tüketmek bağışıklık sistemini güçlendirenbilir fakat tam anlamıyla hastalıklara karşı mücadele etmekte yeterli değildir .bazı meyveleri tükettiğimiz zaman c vitamini gibi vitaminleri alabiliriz ancak her vitamin yediğimiz zaman bu hastalanmayacagimız anlamına gelmez. meyveler bizim ihtiyacımız olan vitaminleri almanızda fayda sağlarlar grip gibi pek çok hastalıklara iyi gelirler. yalnızca meyve tüketerek yaşamamalıyız giyme şeklimize ve beslenme seklimizede dikkat etmeliyiz ki soğuk falan almamalıyız.

1

hastalığın önüne tam anlamı ile geçmese bile, kişinin bağışıklık sistemini güçlendirir. bu da belki ilaca fazla yüklenmeden kişinin kendini daha iyi hissetmesine fayda sağlamış olur.

0

meyve tüketmek bazı hastalıkların önüne geçe bilir.örneğin mandalina limon portakal greyfurt gibi meyveler soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıkları önlerler.bünyemize direnç kazandırırlar,

0

tabiki meyve tüketmek hastalıkların önüne geçer meyve vitamin deposudur ne kadar çok tüketirsek o kadar sağlıklı, dirençli ve enerjik oluruz. ben çok severim meyve yemeyi herkese de kesinlikle öneririm. ben bu sayede yılda hiç doktor yüzü görmediğimi biliyorum çok nadir hasta olurum zaten onuda ayakta geciririm yatak döşek bu yaşıma kadar bir iki kere belki olmusumdur . o yüzden sebze ve meyve insan hayatında çok önemli olmalıdır.