0

bilmiyoryum ben dizidekilerin isimlerini oyrenmiyorum zaten ama bakmissamda guzel biridir ne biliyim vallahi hangi dizilerde oynadiki o

0

tahmin ettiğimden daha başarılı ve başka dizilerde de yer alsa zamanla başarısına başarı ekleyeceğini düşünüyorum.

1

iyi bir performansa sahip olabilir , genç yaşta epey projede rol aldı. ancak benim çok dikkatimi çekecek ve wow diyeceğim kadar başarılı bulmuyorum.

0

bu sarışın 24 kasım 1987 yılında izmir'de dünyaya geldi.lise öğrenimini 2005 yılında izmir özel türk fen lisesinde tamamlamıştır. üniversite eğitimini ise dokuz eylül üniversitesi güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümünde bitirmiştir.ilerleyen yıllarda izmir ekonomi üniversitesi moda tasarım bölümünde dersler aldı. izmir ve istanbul tiyatrosunda belli başlı oyunlarda asistanlık ve aynı zamanda oyunculuk yaptı.2011 yılında televizyon dünyasına cennetin sırları dizisinde meltem adlı karakteri adım attı.hande doğandemir kerem bursin ve emre kınay gibi isimlerin yer aldığı güneşi beklerken adlı dizide rol aldığını bilmemiz gerekiyor. 2013 yılında inadına yaşamak adlı dizide sanem çelik murat ünalmış ve usta oyuncu oktay kaynarca ile birlikte kadrodaydı. kanal d de yayınlanan dizide damla adlı karakteri canlandırdı ancak dizi 6 bölüm sonra yayından kaldırılması gerekiyordu.2014 yılında ise star tv tv8 de yayınlanan kaçak gelinler adlı dizide de hülya karakteri canlandırdı.duygu sarışın dizilerde oynadığı rollerle tv dünyasına çabuk adapte olan isimlerden biri olmaya çalışmıştır.2016 yılı show tv'de yayınlanan ve reytingleri alt üst eden içerde dizisi kadrosuna katılmayı başarmıştır.çağatay ulusoy aras bulut iynemli ve usta oyuncu çetin tekindor'un rol aldığı dizide güzel oyuncu sema adında bir komiseri canlandırmaktaydı.aynı dizide rol arkadaşı çağatay ulusoy'un yeni sevgilisi olarak da adını duyuran duygu sarışın yakışıklı oyuncu ile birlikte olmaya başlamıştır. çağatay ulusoy ile duygu sarışının ilk kez birlikte olduğu görmüştük. çekim sonrası birbirlerinin yanına gelen aşıklar kanlıca'da beraber buluşuyorlardı.çağatay ulusoy ve duygu sarışın tarafından bu böyle bir şey olmadığını söylüyorlardı. kariyeri yeni yeni parlayan güzel oyuncu akrep burcu 1.70 boyundadır. oyunculuğu çok başarılı bir şekilde ilerlediğini söyleyebiliriz. bu genç yaşında gerçekten istediği performansı yakaladığını düşünüyorum. yakın zamanda daha iyi dizilerde yer alacaktır.