0

merak ediyorum baya bir tantana yaptılar şöyle böyle diye iş oyunculrdab bitiyor zamanında yerli hoca ile baslanacakti.bu yüzden bir etkisi daha fazla olabilirdi.takviye şart devre arası bu oyuncularla çok fazla etki olmaz.

0

yani ersun yanal iyi bir teknik direktör,zamanında fenerbahçe'ye neler kattığı ortada,eğer ara transfer döneminde doğru transferler yapılırsa başarılı olur bu haftaki maçta aslında bazı şeyleri göreceğiz.

0

ben pek umutlu bakmıyorum. ersun yanal şu kadroyu düzeltebilirse gerçekten helal olsun der tebrik ederim. çünkü zoru başarmış olur. takım dağılmış durumda şu anda. birlik yok ortada. tekrar nasıl hizaya getireceğini bilmiyorum. ama olmaz diye bir şey yok. tüm fenerbahçe taraftarı şu an ersun yanal'ın gelişiyle çok umutlandı. tekrar şampiyonluk hayalleri kurmaya başladılar bile. ama ben şans vermiyorum. çok puan kayıpları yaşandı.

1

fenerbahçe futbol takımı bu sene çok kötü bir sezon geçiriyor. istediği performansı yakalaması bana göre zayıf bir ihtimal. ama belli de olmaz. fakat gidişat onu gösteriyor. ayrıca sorun sadece teknik adamda değil, futbolcularda da sorunlar bulunmaktadır. tüm futbolcular kendilerini dahi tanımıyor ve kötü top oynuyorlar. mutlaka kendilerini toplamaları gerekiyor. fenerbahçe'ye yeni gelen ersun yanal hoca umarım en kısa zamanda fenerbahçe'yi toplar. yoksa gidişat gerçekten iyi değil. ben hemen olmasa da zamanla fenerbahçe'nin kendini toplayacağını umuyorum. ersun yanal hoca aynı zamanda kendini kanıtlamış bir hocadır. bundan ötür fenerbahçe'ye faydalı olacaktır.

0

bana göre fenerbahçe takımın başına ersun yanal'ı getirerek çok önemli bir karar almıştır. ersun yanal geçmişe baktığımızda çok başarılı bir teknik direktörlük geçmiş bulunmaktadır.en takımın başına ersun yanal'ı getirerek çok önemli bir karar almıştır ersun yanal geçmişe baktığımızda çok başarılı bir teknik direktörlük geçmiş bulunmaktadır.en son fenerbahçeli tarihimizin en erken şampiyonluğunu bize kazandırmıştır. taraftar ersun yanal'ın sadece şampiyonluk kazandırdığı için sevmedi.oynattığı hücum futbolu için çok sevdi gittiği her takımda hücum futbolunun çok sevdiren bir hocadır.bana göre ersun yanal'ın başarılı olması kesinlikle oyunculara bağlıdır. ersin ya zaten çok başarılı bir teknik direktör'dur. ancak oyuncular ersun yanal'ın her istediğini yapabilir.ersun yanal başarılı olabilir diye düşünüyorum.umarım ersun yanal istediği bölgelere güzel oyuncuları transfer ederek fenerbahçemizi yüksek sıralara doğru getirmeyi başarır,benim ersun yanal'a güvenim tamdır.benim gibi bir sürü taraftarın ersun yanal'dan beklediği çok şey vardır. umarım ersun yanal kararı bizi yüksek sıralara götürmek için çok güzel bir karar olmuştur diye düşünüyorum.