0

karadeniz tarafında yaşamak gerçekten benim en büyük hayalim bir gün mutlaka orada gidip bir ev almak istiyorum. çünkü ben her zaman yeşillik ve yağmurlu olan havayı çok severim. en büyük keyiflerimden biriside yağmur yağarken camın kenarına geçip çayı içmektir. sanırım eğer ileride emekli olduğumda karadeniz'e yerleşip orada böyle bir hayat yaşamayı istiyorum. özellikle havasının ılıman ve yağışlı olması beni en çok etkileyen etkenlerden birisi ve bu iklimden dolayı her yer yeşillik insan baktıkça huzur alabileceği bir ortam. yani dediğim gibi tek hayalim olduğu için tabiki de karadeniz de yaşamayı çok isterdim.

0

evet kesinlikle isterdim .çünkü ben manzaralı yerleri çok severim .ve oradaki her yerde çok güzel manzaralar var.ayrıca insanlarında çok samimi buluyorum .ama sadece bi konuda tedirginim.oraların soğuk olduğunu biliyorum ve ben kesinlikle soğuk havaya gelemem.orda yaşamasam bile en azından tatil için gitmek isterim.mesela balayını orda geçirmek isterdim.böyle dağın tepesinde bi evde yaşamak çok güzel olurdu.

0

ben karadeniz bölgesinde oldukça çok seven biriyim. karadeniz bölgesi tamamen yeşillik olması ile beni tamamen büyülüyor diyebilirim. çünkü tamamen yeşillik seven biriyim. şu andaki yaşadığım şehirde böyle bir yer olmadığı için maalesef doğaya pek fazla hatırlamıyorum. tabii ki ilerleyen yıllarda ben de karadeniz bölgesinde yaşamak çok isterim. çünkü karadeniz insanı zaten bir başka olduğunu düşünüyorum ve yeşilliği ile bir doğa harikası görünümünde benim için. genellikle yeşillik seven biri olduğum için böyle yerler her zaman dikkatimi çekmiştir. özellikle ilerki zamanda işimin orada olmasını çok isterim. genellikle her hafta sonu oralarda vakit geçirmeye bayılırım. tabii ki bu kişiden kişiye değişiyor. karadeniz tarafında sakin bir yerde olduğunuz zaman doğanın görünümü ve sessiz ortamı insana tamamen huzur veriyor diyebiliriz. böyle ortamlar insanın en çok istediği şeylerden bazılarıdır. çevremde keşke böyle bir ortam olmasını çok isterdim. eğer işim orada olmasa bile emekliliğimi böyle ortamlarda geçirmekten mutluluk duyardım.