0

yeni yılı evde ailemle her zamanki gibi tv izleyerek yada bilgisayar başında geçireceğim herhangi bir hazırlık yapmadım ve düşünmüyorumda.

0

yani yeni yılı sadece evimde yemek yaparak eşimle ve oğlumla geçireceğim. yani en güzeli böyle yani yılbaşı benim için normal bir gün yani günlük hayatta ne yapıyorsun yılbaşında aynı şekil devam edeceğim. değişen hiçbir şey olmayacak plan yapmadım. onun için evinde oturur o ses türkiye'ye veya yaparsın aşkım programını izlerim. en azından komik oluyor ,hem ben eğlenmiş olurum diye düşünüyorum.
dedim bu devirde geçinmek zor olduğu için dışarıya çıkmam ben bu soğukta da hiç vaktim yok.

1

yeni yılı bende ailemle birlikte geçireceğim.zaten bu maaşla yani emekli maaşıyla dışarıda bir yere gitmek imkansız gibi.onun için evde bir şeyler hazırlayıp ailecek birlikte yeni yılı karşılayacağız.

2

yeni yıl her yıl olduğu gibi bu yılda ailemle birlikte gireceğim. herhangi bir hazırlık yapmadık özel olarak. sadece yarın oturup yemeğimizi yeriz ardından belki tatlı yaparız. televizyon karşısında geçer çay ve çerez eşliğinde vakit doldururuz. ilerleyen saatlerde de biraz tombala oynayıp yılbaşına bitiririz.