0

valla yilbasinda koye gidip bol bol icecem :) saka saka ortalama icip tadinca birakacam.

0

yılbaşında arkdaşlarla girmeyi planlıyorum ve oldukça sakın bır gecede geçirebilirim diyebilirm dışarda arkadaşlarla kendı aramızda üç beş bişeyler yapıp kutluyoruz yani evdede geçirdiğim zamanlar oldu elbet ama evde ben pek cazıp gelmıyor ama evınde guzel yanı var aılenlesın ve mutlusun yılbaşına ailenle giriceksin bu muazzam birşey bence bana göre düşük bütçeli çerez kola içecekler yıyecekler tanıdık ınsanlarla akrabalarla girmeniz daha uygundur bu şekıldede yaptıgım zamanlar oldu evet ama benım en kötü senem 2018 dir ve halende kötü gitmeye devam ediyor ınsallah 2019 böyle bir sene geçirmem ve oldukça sakin bir sene ve mutlu huzurlu bir sene sıkıntısız bır sene geçirme dileğiyle girmek istiyorum ve bu şekılde daha çok mantıklı oldugunu düşünüyorum.

0

ben yılbaşı yani bana göre yeni yıl karşılamasını ailemle birlikte evde yapacağım.bu ekonomik şartlarda bizim gibi emekli kişilerin dışarıya çıkıp ,bir şeyler yiyip içmesi neredeyse imkansız.kendimiz bir şeyler hazırlarız televizyon karşısında oluruz. haa birde bu yarışma var sitede.31 aralık saat 24.00 denk burada olurum herhalde

0

vallahi ben bu senin yılbaşını ailemle birlikte geçireceğim 2 senedir üniversitedeydim arkadaşlarımla beraber dışarı falan çıkıyorduk eğleniyorduk. ama bu sene evdeyim ma evde yılbaşı geçirmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. çünkü dışarıda belalar çok oluyor silah falan sıkanlar oluyor kutlama yapalım derken kendine zarar verenler oluyor. o yüzden evde kutlamaktan yanayım bir pasta börek yaparız çerez falan alırız tatlı alırız o şekilde geçeriz yani yılbaşına diye düşünüyorum inşallah yeni yılınız güzel geçer.