0

ne demişler temizlik imandan gelir o yuzden bence haftada üç gün. banyo yapılmalı ancak ole gerçi değişirse bu dörtte olabilir. iki çok az olur bence üç idaaldir.

0

ysz aylarinda daha fazla dus alınır ama kış aylarinda soğuktan dolayı bu oran düsebiliyor

1

yazın sabah kalktığımda ve akşam yatarken her gün duş alırım. hatta gün içi ekstradan terlediğimizden 2-3 kere bile suyun altına girip çıktığımız olurken, şimdi havalar soğuduğundan, saçlarımı da ıslatarak gün aşırı giriyorum ama gece yatarken yine saçıma su değdirmeden mutlaka duş alırım. ayaklarımı yıkama adetim olduğundan duşa kabinin içine nasılsa gireceğim mantığı ile boynumdan aşağı yıkanırım. doğal gaz olduğundan su hep sıcak, evde de kalorifer hiç sönmediğinden sıkıntı olmuyor.

0

haftada değil de bence iki güne bir banyo yapmalı insan .çünkü vücut bakımı önemlidir.

0

kendimden yola çıkarak söylüyorum normalde yazın hergün duş alırım ama kışın iki günde bire çıkar bu sayı soğuktan kaynaklı olarak ve yaz kadar terlemiyoruz . kızımı da aynı sekilde yaptım yazın neredeyse hergün yıkadım ama suan iki yada üç günde bir yıkıyorum çünkü küçük ve usutmekten korkuyorum zaten havalar soğuk birde yıkayıp hasta etmek istemiyorum ki çocukların hastalığı çok zor oluyor.

0

yani bence banyoya haftada değil de her gün yaptırması lazım. sonuçta temizlik imandan gelir, çok önemlidir temizlik normalde yazın insanlar 5-6 kere banyo yapabiliyor. bence normal oda havanın sıcak olmasından kaynaklanıyor olabilir. şey kışın havalar soğuk olduğu için haftada iki kere yapabilirsin. bence bu normaldir ama bence haftadan haftaya yapmak insanı temiz tutmaz. sana tavsiyem bence her gün yapılması lazım.