0

hafta ici en fazla 3 gün ve 6 saat çalisıp hafta sonu tatil yapmak isterdim

0

haftada 3 gün çalışıp asgari ücret maaş almak isterdim. hem evime ,çocuğuna vakit ayırayım hem de para kazanayım,ureteyim isterdim. şuan ev hanımıyım . bir yandan çalışmak istiyorum diğer yandan evde kafama göre takılmak iyi geliyor.devlet memuru olsam iyi olacak aslında.

0

ben bekarken çalışıyordum ve eve gitmedigim günleri bilirim tekstil işinde çalışıyordum . 24 saat boyunca cumartesi bile bizleri 1 de paydos etmemiz lazımken bizleri akşam 8 e kadar mesai bırakıyorlardi çok zor durumda gerçekten çalışmak zor ya çok yorulurdum ben allah'tan şuan çalışmıyorum evlenince ev hanımı oldum ama çalışma ya başlarsak haftada 5 gün çalışmak isterim cumartesi ,pazar tatil olsa on numara olur öyle yerler var ama bulmak zor birde sabah 9 akşam 5 de işi bırakmak isterdim ama benim istemekle olan birşey değil .

0

haftada 4,5 gün çalışmak isterdim ve hergün 8 saatten az olmasını isterdim.

0

bana sorarsanız ben haftada 5 gün çalışmak isterdim 2 gün yatmak isterdim doyasıya gezmek isterdim

0

en fazla beş buçuk gün çalışayım ve eğer imkan varsa 4 günde olabilir , ve işim ilgi alanlarım ile ilgili olsun ki nefret etmeyeyim , monoton bir iş olmasın ki sıkılmayayım.

0

ben yoğun iş temposuna alışkın bir insanım. uzun süre izinsiz çalışabilirim. yeter ki sıkıcı bir işim olmasın. aynı zaman da eğlenebileyim.

0

fazla yorucu bir iş değilse eğer 6 gün çalışmak isterdim herhalde.ama iş yorucu değilse böyle dedim.

0

haftada en kötü 20 saat çalışmak isterdim çünkü hayat bazwn sıkıyor ve vakit geçirecek şeyler için kedimizi biraz daha sosyal aktifiteye vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

0

haftada 4 gün 10 saat çalışıp, 3 gün tatil yapmak isterim, normalde 8 çalışıyorsan 2 saatte çalırım. 3 gün tatil yaparım.

0

5 gün ideal bence memurlar gibi cumartesi de tatil olsa güzel olur