0

su kaynadıktan sonra içinden normal hızla 100e kadar say oluyo

0

önce su kaynatılır yumurta içine atıldıkdan sonra 5 dk kaynalçtılmalı çıkarıldıkdan sonra hemn soğuk suya tuyçtulmalı

0

yumurta kaynadıktan 2-3 dakika sonra altını kapatmalı ve yumurtaları çıkarmalıyız

0

rafadanyumurta su kaynamaya başladıktan 4- 5 dakika sonra olur.

0

sudaki yumurta kaynadıktan sonra 2-3 dakika pişirin size rafadan yumurta afiyet olsun.

0

yumurtayı su kaynadıktan sonra 3 ila 5 dk arasında kaynatmanız yeterli olacaktır. 3 dk dan fazla kaynatma işlemi yapılırsa yumurtanın sarısı kayısı kıvamını alır. 3 dk kaynatılırsa yumurta sarısı sıvı kıvamında olur.

0

yumurta pişirilecek bie kaba konulur. ocağın altı açılır. daha sonda iyice pişmeden kaptan alınır. eğer çok kalırsa yumurtla sarılaşır ve rafadan olmaz. eğer erken alırsak çok çiğ kalır ve yenemez. yumurtanın kaç dakika ocakta kalacağı nı hatırlayamadım.

0

ufak bir tencere gibi bir şey alın daha sonra onun içine şu doldurun ve onun da içine bir adet yumurta veya isteğinize gore daha fazla atabilirsiniz bunu altı yedi dakika kaynatıp pişirdikten sonra aldığınızda rafadan yumurtanız hazır

0

küçük bir tencerenin içine su konup ve ne kadar yunurta yiyecekseniz o kadar tencerenin içine konup, 5-7 dakika bekletildikten sonra olur.

0

yumurta ocağa konabilecek bir kaba konur üzerine su konur su kaynamaya başlayınca üzerine 1 çay kaşığı kaya tuzu konur (kolay soyulması için) ve bi kaç saniye sonra yumurtayı çıkarırsanız kayısı kıvamında bir yumurtaya sahip olursunuz eğer tam pişmiş bir yumurta istiyorsanız kaynamaya başladıkdan sonra en az 5 dakika daha kaynatmalısınız.

0

rafadan yumurta, kaynar dolu suyun içerisine ekleyeceğiniz yumurtayı beş dakika pişirmeniz yeterli olacaktır.