0

en güzel bakım bence cilt kremi bence yani

0

soğuksu ile yıkayarak bakım yapıyorum başkada bilmiyorum

0

ben pek bir bakım yapmıyorum. doğallığını bırakıyorum. doğaya aykırı.

0

*yüzünüzü soğuk suyla yıkayınız.
*dışarı çıkmadan önce nemlendirici kullanın
*güneş kremini sürmeden dışarı çıkmayın
*bol bol su için
*fast food ürün tüketmeyin
*buhar yardımıyla gözenekleriniz açıp temizleyin daha sonra buzla gözeneklerinizi sıkılaştırın.
*yatmadan önce mutlaka makyajınızı temizleyin.

0

çeşitli cilt sağlığı ürünleri kozmetik mağazalarında bulunmaktadır orada çalışan insanlardan özelikle ihtiyaçınızı söyleyip ürün alablirisniz yada genel bakım anlamında ürünleri sizw gösterirler sizde bunları inceleyerek alacağınızı ürünü sece bilirsinziz

0

cildim için günlük olarak mutlaka birkaç kere yıkarım. asla makyaj ile uyumam. nemlendirici kullanırım. mutlaka aynada izlerim yüzümü. nemlendirip bakım yaparım. sadece yüzümü değil mutlaka ellerimi çokça yıkar ve nemlendirici kremlerle kremlerim. özellikle kış aylarında dikkat edilmesi gereken şeylerdir. çünkü ciltlerimiz çok hassas olabiliyor. ellerimiz catlayabiliyor. basit uygulamalarla bu durumlarla baş edebiliriz. cildimiz bizim her şeyimiz. yaşantımızı, yasayisimizi hatta yaşımızı ortaya koyan şeylerdir.

0

cildimizin daha bakımlı olabilmesi için gün içerisinde sabahları bol su ile yıkamamız gerekir. eğer bunu uygularsak cildimizin ne kadar sağlıklı olduğunu göreceksiniz. eğer yatarken yüzümüze krem sürersek onun da faydalı olacağını biliyorum.

1

cildin daha sağlıklı kalması için uygulamış olduğum bakım rutinleri şu şekildedir. genellikle değil sağlığım açısından gün içerisinde bol miktarda su içmeye ve cildimin su sayesinde nemini kaybetmesi için çalışıyorum. gece uyurken cildim fazlaca yağlanmış olduğu için sabah uyandığında cildimde bulunan fazla yağ arındırmak için cilt tipine uygun olan bir temizleme jeli ile yüzümü yıkayarak cildimi temizliyorum. sonrasında ise günlük olarak çok fazla bir şey yaptığım söylenemez. sadece yatmadan önce yeniden arındırıcı bir jel ya da peeling ile cildimi yine fazla kirden ve yağdan arındırıyorum ardından tonikleme işlemini gerçekleştiriyor ve tonikleme den sonra ben özellikle son zamanlarda çay ağacı yağı kremi ya da aloe vera kremi ile cildi nemlendirerek o şekilde uyumaya çalışıyorum. kesinlikle cildin erken yaşta yaşlanmaması için cildi nemli tutmak çok önemli bir durumdur. günlük olarak sürekli bunları yapmaya özen gösteriyorum. ayrıca sağlıklı besinler tüketerek cildimin de daha sağlıklı görünmesi için çabalıyorum. bunun dışında haftada bir ya da 2 defa yüzüme peeling işlemi uyguluyorum ve cilt tipime uygun olan bir maske yapmaya çalışıyorum. bunları yaptıktan sonra da kesinlikle cildime tonik uygulamayı ve ardından nemlendirme işlemini yapmayı asla aksatmıyorum. özellikle sürekli olarak kullandığımız siyah maske var. bu maskenin cildime iyi geldiğini düşünüyorum. ayrıca duştan çıktıktan sonra gözeneklerim fazlaca açıldığı için fazla bekletmeden burnumun üzerinde oluşan siyah noktaları temizlemek için siyah nokta bantlarından yardım alıyorum. bunların dışında bazı zamanlarda vermiş olduğum meyvelerin elimde kalan suyunu da yüzüme sürüyorum. gerçekten doğal meyve yukarıda özellikle c vitamini içerdiğinden cilde iyi geliyor. bazı zamanlarda içmiş oldu mu türk kahvesinin telvesini yüzüme uyguluyorum. genellikle cildim için ne yapmış olduğum bakım rutini bu şekildedir. ayrıca cildimizin içine sadece yüzümüz girmiyor. el ve ayaklarımda sürekli olarak nemlendirici kremler ile nemlendirmeye çalışıyorum. vücudumuzda ara sıra nemlendirmek önemlidir ben de aklıma geldikçe bu işlemi uyguluyorum. bir ara özellikle metabolizmayı hızlandırdığı ve cilt sağlığıma iyi geldiğini duyduğum için sabahları uyandığımda ılık su içerisine sirke ve bal karıştırarak içiyordum. gerçekten sirkeli su içmekte cilde ayrı bir sağlık ve parlaklık veriyor. yüzünüze su ile inceltmiş olduğunuz sirkeden sürebilir ayrıca saç sağlığınız için de son durulama suyunu da içine sirke katarak kullanabilirsiniz. bunun dışında tonik olarakta gülsuyundan faydalanabilirsiniz. benim genel olarak uygulamış olduğum ürün çekimi bu şekildedir. kısaca cilt bakımım için ne bulursam uyguluyorum sanırım. yüzümün sağlıklı görünmesine fazla takıntılıyım.

0

yüzümü daha canlı görünmesi için günlük en az 5 kere soğuk su ile yıkayın akne ve sivilcileri kurcalamayın