0

evet saçlarıma bakım yapıyorum. özellikle badem yağı ve argan yağını saçlarımda duş öncesi kullanıyor ve sonra saçlarımı güzelce yıkıyorum. ayrıca çam talabendinden de şampuanınıza biraz dökerseniz buda saç bakımınız için faydalı olacaktır. saçlarımız bazne kırılıyor ve dökülebiliyor bunlar için bakım yağları kullanmak oldukça önemli.

0

yapıyorum saçlarım kendine geldi gerçekten hep kızıl saç sevdası yüzünden mısır püskülü gibiydi saçlarım

0

saçlarınız yıprandıysa,kırıldıysa,boyadan yada düzlestirici,fön,maşadan yandıysa,dökülme sorununuz varsa,saçlarınız seyrekse,uzatmak istiyorsaniz yada saglikli saclariniz olsun canli parlak gozuksun istiyorsaniz mutlaka yazacagim tarifi uygulayin.
malzemeler;
sinameki otu
bemiks ampül
badem yağı
yılan yağı
1 çay bardağı su
hazırlanışı;
1 tutam sinameki otunu 1 çay bardağı suya ekleyip cezvede kaynatın.kaynayan sinamekiyi ılıdıktan sonra süzün içine 1 tatlı kaşığı badem yağı,1 çay kaşığı yılan yağı,1 tane de bemiks ampül kırın karıştırın.(bemiks ampulu bilmeyenler icin eczanede bulunur.)karisimi sac diplerine uygulayin isterseniz karisimı sprey kutusuna koyup saç diplerine direkt sıkabilirsiniz su gibi oldugu icin elimizle uyguladigimizda cok fazla dokuluyor.parmak uclarinizla saca 3 dakika masaj yapin ve saciniza sac poseti gecirin.2 saat bekleyin yikayin.hafta da 2 kez duzenli olarak yaparsaniz 1 ay sonra bile etkisini inanilmaz derecede goreceksiniz.bu arada bemiks ampulun biraz kokusu oluyor isterseniz bu kokuyu bastirmak icin sampuaniniza 1 kapak çam terebenti koyabilirsiniz.beni cok rahatsiz etmedigi icin ben kokuyu sorun etmemistim saglikli saclara kavustum en sonunda hem yeni saclar cikti,hem dokulmem durdu,hem onarildi,parlaklasti,canlandi herkes sormaya baslamisti sacina napiyorsun cok parlak cok canli diye:)kesinlikle bu tarz sıkıntıları olan kisiler denemeliler.arkadaslarimda tavsiyemle uyguladilar ve cok memnun kaldilar.

0

saçlarıma bakım olarak ayda 1 2 kere hakıkı zeytınyagı suruyorum bazen sac maskesı uyguluyorum

0

ben yapıyorum. gerek kozmetik, gerek yağ bir çok ürün kullandım. önerilerim arasında öncelikle mağazalarda satılan ünlü isimlerin ürünleri söyledikleri gibi aman aman ürünler değil. örneğin toni&guy çok tutulan bir marka. fakat hiçbir etkisini göremedim ve para harcadığımla kaldım. tüm kozmetik ürünlerine el atmışımdır ama ne yazık ki aralarında bir tek gliss'in supreme length saç maskesi yararlıydı. tüm bunlardan çare bulamayınca gittim aktarları ve doğal yağları deneyeyim dedim. ve en ama en güzel oldukça da ucuz olan deneyimi kırıntı tüm yağların karışımı saç spreyinde buldum. hem uzattı, hem parlattı, hem de yumuşak yaptı. yani sana önerim gratise watsonsa gidip de orada görevlilere sorup binbir türlü saçma ürün alacağına aktara sor hem ucuz hem de doğru bilgi veren amaca uygun saçlarına iyi bak derim. ben şu an gerçekten çok memnunum. öneriyorum.