0

her insan farklıdır ve her insanın yeteneği farklıdır. yeteneklerinin farkında olan insanlar olduğu gibi farkında olmayan insanlar da vardır. kiminin müziğe kimininse resme yeteneği vardır.

0

benim var evet duvarlardan geçebiliyordum ama en son yaptığımda konsantrem bozuldu ayağım duvarda kaldı geçemedi ondan beridir bayadır yapmıyorum baya acımıştı ama son yeteneğimde geleceğe gidebiliyorum yapıyım istersen bunu şimdi yazıyorum... bundan önceki yazıyı geçmişte yazmıştım:)))yine oldu bak..alsana yetenek

0

evet kardeşim her insanın yeteneği vardır fakat bazısı yeteneğini bulmak için uğraşmıyor yani tembel diye tabir ettiğimiz insanlar oluyor bunlar bazıları ailesi büyükleri yüzünden önü kesiliyor hiç bir şey yaptırılmıyor bazılarını da eziyorlar sen yapamıyorsun gibi şeyler söyleyerek hevesini kırıyor çok güzel yaptığı bir şeyi yapamazsın edemezsin diyen insanlar yüzünden etkileniyor ve yapamıyor bazıları da var ailesi sevdiği arkadaşları yanında sürekli destekliyor çocuk yapamazken yapacak hale geliyor yani kısacası herkesin yeteneği vardır emin olabilirsiniz bundan allah kimseyi boşu boşuna yaratmadı

0

yeteneklerin farkinda olmamamiz yetenek olmadigi anlamina gelmez herkesin yetenegi vardir bir seye ama farkedememis farkedilmemis olabilir.

0

her insanın yeteneği vardır diye bir genelleme yapamam fakat çeşit çeşit yetenekleri olan insanlar vardır . veya herkesin kendine ait bir özelliği ve yeteneği olabilir . önemli olan bunu kendin de keşfediyor olmasıdır . hepimiz farklı şekillerde yaratılıyor farklı özelliklere sahibiz . belki de hiç bilmediğimiz yeteneklere bile sahibiz . fakat bundan haberimiz var ya da yok .

0

illaki bir şeye yeteneği vardır .ama her insan yeteneğinin farkında olmayabilir. insanların illaki aynı bilgilere yeteneği olacak diye bir kaide yoktur. insan birbirinden farklı alandaki yeteneklere sahip olabilir.