0

gribi en kolay atlatmanın yolu nane limon ,sodanın içine gripin atılıp limon sıkılarak ,bol baharatlı çorba içerek ,c vitamini olan meyveler yiyerek, terleyerek vücuttan atılabilir .

0

aşısı olan lakin o aşının bir türlü işe yaramadığı hastalık. arkadaşlar bu olay tamamen bir maddi sömürüdür. şöyle açıklayayım grip bir virüstür. ve virüsler çok çabuk mutasyona uğrarlar. yapılan aşı yalnızca bir kombinasyon için geçerlidir. virüs mutasyona uğradığı andan itibaren önceki aşı hiçbir işe yaramaz. birde virüslerin çok hızlı mutasyona uğradıklarını düşünelim şimdi. yan işin özü bu aşı hikayesi tamamen yalan dolan. yakalandıktan sonra iyileşme durumu için ise en önemli etkin hali hazırda bir sinüzitinizin olup olmadığıdır. eğer sinüzitiniz yoğunsa bitmeyen baş ağrıları ve burun akıntıları sizi bırakmaz. hatta gözlerinden damla gibi mukus akan arkadaşlarım bile oldu. ben doktor değilim dolayısıyla size tavsiye edeceğim ilaçlar olmaz. ha çok etkili bildiğim ilaçlar yok mu var ama her insanın bünyesi aynı değil. alerjiniz olabilir ve bu alerjiden sizin bile haberiniz olmayabilir. bu durum çok ciddi sonuçlar meydana getirebilir. sırf bu yüzden sizde kimseye ilaç önermeyin. yine konudan saptık. arkadaşlar çok basit bir metot önereceğim. bir adet patatesi ikiye bölüp 10 dakika haşlayın. normal burnunuzu açmak için yaptığınız buhar şeklinde içinize çekin. sinüslerinizi çok hızlı açacak ve sizi rahatlatacaktır. ayrıca kullandığınız patatesi de ılındığı zaman yüzünüze masaj yapmak için kullanabilir ve yüzünüzdeki sivilcelerden de kurtulabilirsiniz. büyük bir çoğunuzun da patatese alerjisi olduğunu düşünmüyorum :) bunun haricinde ise bol su tüketmelisiniz. kimi insan yattığında gribi daha çok tetikleniyor onun için yatıp dinlenin demeyeceğim. sadece mevsim itibariyle uyarıyorum sıcaktan soğuğa geçtiğiniz ortamlarda kendinize dikkat edin. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

vurdur redox c vitamini ampul u sonra bir bakıyorsun ki grip falan kalmamış, bir de içersen üstüne multivitamin tabletini bomba gibi olursun.

0

yatıp dinlenip terleyip bide limonlu su içince çok kolay atlatılır bu grip.

0

en iyisi sıcak bir odada nane limon damlayıp içmektir