0

biraz zor ulaşırsınız bence. geceye kadar uğraşmanız gerekir ancak 27 28 bulunurda 30 emin olamadım. akşama kadar sadece sitede kalır bura ile ilgilenirseniz belki o şekilde 30 tl. ulaşırsınız.

0

şuan icin tabiki sitede kalma süren vede verdigin uzun cevaplar olursa vede yüzde yirmilik sorularada cevap verirsen uzun kazançlar o kadardar daha sizin icin karli olur.ozaman 30 tlde olur 100 tlde sizin kabiliyetiniz o.

0

inşallah yaparsın sadece aktif olmak yeter iyi çalışmalar

0

bu cevaplar dan anladığım uzun cevaplar yazmak daha fazla puan mi veriyor?

1

zor ama aktif olursanız tabi ki de başarabilirsiniz size güveniyorum.

1

bence yaparsınız kesinlikle az kalmış devam edin böyle.

1

inşallah uğraşır da ulaşırsın, ozmangeceyi sorumani de geceyi gecireceksin . inşallah ulaşırsın ben 25 .50 yaptım istek attim bakalim verecekleri verir lerse devam ederim. vermezler bırakırım , çünkü bu üçüncü talebim. ikisini red ettiler bunuda ederlerse bırakacağım.

1

bir günde 9 kere yaptığım olmuştu. belirttiğiniz miktarı çekebilmeniz için oldukça fazla çalışmanız gerekmektedir. bu sebeple hızlı bir şekilde sorular sorarak istediğiniz miktarı elde etmiş olabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey zihnimizde canlandırdığınız mantıklı soruları soru sor seçeneğinden yazarak yolunuza devam etmenizdir.

1

eğer sorulara uzun cevaplar veriyorsun bence 30 tl'ye bu gece ulaşabilirsin. eğer bu gece yapacağım diye hırslanır ve azim yaparsan olur . zaten 30 liraya fazla bir şey kalmamış yaparsın bence .

1

imkansız olamaz. yani çok zor kardeşim. umarım bulursun ana zor görünüyor.

0

ulaşırsın inşallah kardesim. benim de 21 tle bende kazancımi artırmak için uğraşıyorum. bugün inşallah iyi bir kazanç elde ederiz de yoruldugumuza değer.

1

eğer daha uzun cevaplar yazarsanız bugün tabii ki de 30 tl ye kadar ulaşabilirsiniz. bu gece sitede pek fazla aktiflik olmadığı için bunu yapabileceğinizi tahmin ediyorum.