1

yeni ödeme talebi olusturdum. perşembeye kadar limite ulaşır mıyım? soru detayına bakınız.

buradan sagladigim kazanclari tüyap kitap fuarinda kullanacagim. e artik sizde yorum grrektiren soru sorarsiniz artik. kazanclarimizi bir arttiralim yorum yaparak.

9 cevap
0

sen ne kadar aktif olursan eger soru sormakdan çok cevap vermeye yönelirsen hemde verdigin cevaplar açiklayici ve o kadarda uzun olursa kazanciniz artar o zmana kadar hemde istediginiz yerde kullanabilirsiniz paranizi.

1

@okuyankurd güzel bir faaliyette bulunuyorsun, hoşuma gitti bu davranışın umarım güzel kazançlar elde edebilirsin de yararın dokunur daima

0

@ucantospaa inanir misin kitaplari ikinci el aldigimda neredeyse sitelerde indirimli satilan fiyatlarla 1 tl bilemedin en fazla 2 tl oynuyor. 1 tl icinde sahaf sahaf gezmek hic isime grlmiyor. internet sitelerinden kampanyali kitaplar kategorisinden 110 tl ye 17 kitap aldigim oldu. inan gercrktrn ikinci elden de dusuk fiyatlara hemde. jo nesbo'nun kardan adsm kitabini 10 tl ye aldim. ikinci elde bu kadsr bulamazsin. adam liste fiyati 35 lira diyor ikinci el fiyatini 15 liradan asagi dusurmuyor. en azindan yayinevleri fuar diye kampanya yapabiliyorlar 3 kitap 20 tl gibi

0

hayırlı olsun. güle güle harca. perşembe günüde ödeme talebi göndermen için her gün 8.33 tl yapman lazım. 8.33 tl de bence gün içinde yapılabilir bir miktar. sen yaparsın güveniyorum.

0

limit ne kadar ve nasıl kazanıyoruz yeniyim o yüzden bilmiyorum

1

soru sormak veya cevaplamak ne kadar, net fiyat ne acaba bilginiz var mı bu konu hakkında.

1

iki günde mi ulaşmayı planliyorsun yirmi beş liraya yani biraz zor gibi nasıl bir yol izliyorsunuz merak ediyorum

1

knka sen yaparsın ya senin için çok kolay bir şey bu :)

0

ikinci el alsana kitapları. daha ucuza gelir öyle.