0

gitmek isterdim ama tek başıma eğlenceli olacağını sanmam yanımda manita olmadıktan sonra sinemaya gitmenin anlamı yok benim için

0

sinemaya gitmeyi cok severim. tiyatroda cok hosuma gider, ama akıcı bir oyun olması gerek yoksa uyku geliyor. tv proglamlarından cok sinemayi tercih ederim.

0

sinemaya gitmeyi fazla sevmem ama o ortamda film izlemek ayrı bir zevk patlamış mısır kola olacak yanında bide en yakın arkadaşın olursa deyme keyfine ama sinema masraf parası olan gider sinemaya evinde internetin varsa 1 ile 3 hafta arasında internete düşüyor ve ordan izlenebilir. evde kendi patlamış mısırını alırsın yanınada kola yiyip içebilirsin. sinemada ortam çok iyi karanşık ve dev ekran izlemesi süper ve ses sistenleri güçlü bir yer ama bana soraesan evde internet ve telefon tablet leptop vatsa evde izleyin derim.

0

beğendim bir film ise çarşamba günleri gider sinemada izlerim çarşamba günleri sinema 10 tl oluyor.

0

ben çok fazla sınamaya giderim çok seviyorum tv de değilde sınama da film izlemek çok güzel oluyor bence tv de güzel değil sınama ortamınin farklı bir atmosferi var izlemek orda daha zevkli bana göre genelde komedi filmleri beni daha mutlu ediyor romantik olsa dahi romantik komediye gidiyorum seviyorum çünkü sınamaya gitmeyi arkadaş ortamıyla daha güzel oluyor sınama bana göre toplu gideceksin yada sevdiğinle .

0

3 çocuklu bie anne olarak sinemaya gitme gibi bir durumum yok genellikle tbçv gelmesini bekliyorum eğer kaçırdığım film olursa bilgisayara yükleyip oradan izliyorum daha keyifli oluyor en azında reklam bekleme derdi yok

0

benim sinemaya gitmem nadirdir tv ye gelmesini bekliyorum

0

filmlerin tvye düşmesi baya uzun zaman alıyor sinemada izlemenin zaten ayrı bir güzelliği olduğu için sinemaya gitmek daha güzel oluyor hele birde seri bir film olursa vizyona düşmesini iple çekiyorsun tv ye düşmesi şurda dursun.

0

benim beğendiğim çok hoşuma giden bir film olursa durum müsayit ise giderim...

0

eğer çok merak ettiğim bir filmse sinemeya giderim. ama çok fazla merak etmediğim ama izlemek istediğim bir filmse internete düşmesini beklerim.

0

ben beğendiğim bir film vizyona girmiş ise sinemada izlemeyi daha çok seviyorum.