2

evet bildiğim bir site 3 aydır falan orada bulundum ve ortamının nasıl olduğunu biliyorum. sevdiğimiz bir siteydi, özellikle üyelerinde sevdiğimiz insanlar vardı. fakat bizim verdiğimiz değerin karşılığını hiç onlar vermedi. tek yaptıkları elinde olanı almak ve hiçbir duyuru yapmadan kafalarına göre paranı almak. böyle bir şey olabilir mi? kurallarına uyuyor insanlar ama sen kafana göre birden kural çıkartıp milletten hesap kesiyorsun. birde üste çıkıp ağlamayın diyorlar. kaç yaşında insanlar kurduğu belirsiz bir site gerçekten.

2

ahmetesor sitesi para kazandırdıklarını iddia eden bir site, gece gündüz 2 ay yazarsanız 50 tl alırsınız ancak ve o da bir sebep bulup hesabınızı banlamazlarsa, bu konuda pek çok şikayet var ve sitenin kazandırma oranı çok az. zaten moderatörler genelde kazanıyormuş , bir insan site açıp 2 ay durmadan tıklarsa da kazanır zaten 50 tl. tam 7 aydır kur artacak diye oyalıyorlarmış üyeleri.

1

yaklaşık bir aydır kullandığım bir sitedir.çoğu kullanıcıyla tanıştım ve onlardan öğrenmiştim siteyi tam olarak.ve bazı kullanıcıların isyan ettiğini gördüm ve buraya geçtiklerini gördüm banada burayı önerdiler ve gerçekten orda boşa zaman kaybettiğimi farkettim.

1

evet biliyorum, bilmek istemezdim. bu siteyi çok sevdim. o sitede para neye göre, kime göre veriliyor inanın 2.5 ayda hiç anlamadım. yöneticiler zaten iletişimden bihaber.

0

uye olmuslugum var ama para nasil kazanildigini bilmedigim icin bir daha artik hic girmedim

1

evet biliyorum. ben de oradan az önce geldim buraya bir arkadaşın sayesinde. aylarca saçma sapan bir yönetimin uyguladığı kölelik sistemini çekmişiz ne yazık ki. umarım buradan memnun kalırım. çünkü ilgisiz yöneticilere tahammül edemiyorum.

1

evet bu siteye göre berbat bir para hesaplama sistemi var adminleri egoistin teki.

3

evet biliyorum. oradan geldim buraya. hatta oradan buraya geleln arkadaşlarımızın hepsi benle ayni seyi soyleyeceklerdir. buranin kazanclsri goz onunde bir kere. adamlar soyluyor boyle yaparsaniz kazanci bu kadsr filan diye. herseyleri seffaf. bir kere yonetim olarak o kadar uyeleriyle ilgileniyorlar ki, bir sorun oldugunda er ya da gec cevaplayip sorunu cozume ulastirmaya calisiyorlar. alavere dalavere kesinlikle yok. belirli kurallar belirlemisler site icerisinde, o kurallarin disinda eger akliniza da birsey takilirsa yonetkme cok rahat ulasiyorsunuz, derdinizi anlatiyorsunuz. o yuzden sorumani sitesi öbür ismini anmak dahi istemedigim siteye bin basar diyebilirim.

0

evet biliyorum orada iki kere hesap açtım eoru cevapladım hiç ap vermediler.

1

ben de ahmet'e sordan geldim.

ahmete sorun kazançları buraya göre inanılmaz düşük. ayrıca kimin nereye yazdığı belli değil. ödemeleri göremiyorsunuz. kim neye göre 1 gün sonra hesaplıyor? orası soru cevap sitesi olmaktan çıkmış. burası daha cana yakın duruyor. ayrıca burdan görüp limit falan düşürmeye çalıştılar. kim nereye isterse oraya gider ama sorumani'de gelirler böyle yüksek oldukça ben buradayım.

1

benim soruya eksi atan kim acaba. kuyruğuna dokunduk demek ki...

2

bence hic bakmayın... burada istediğiniz kadar reklam yapabiliyorken orada en ufak bir reklama tahammulleri yok.. caninizi yakarlar. gitmeyin... milleti buraya çektiğim için ceza verdiler bana. hem kazançları o kadar düşürdüler ki 100 soru sorup 500 cevap vermenize 2 tl zor alıyorsunuz. burada soru basına bile 2 kuruş 100 soruda 2 lira alıyorsunuz. ki birde 500 cevap verseniz burada ki zengin olursunuz gün içerisinde. vaktinizi boşa harcamayın orada. zaman kaybı olarak görebilirsiniz.

0

bu siteyi ilk defa burda duydum ahmetesor isimli site ne üzerin e acaba para kazandıran bir site mi yoksa bilgiye dayalı mı.

0

evet biliyorum ordan gördüm burayı ama burda soru nasıl soruluyor

0

evet çok iyi biliyorum ordan buraya geldim valla

0

evet biliyorum ahmetesor’da aynı burası gibi kazandıran soru cevap sitesidir ve ödeme kanıtı mevcuttur. fakat buranın kazancı ahmetesor sitesinden bir nebzede olsa fazla

0

hayır öyle bir site bilmiyorum ama şimdi bakacağım.

0

biliyorum, hattâ oradan geldim :d