1

evet bana göre doğrudur yani kız çocuklarına mutfak eşyası oyuncak ve oyuncak bebek almak ve onlarla oynamak kız çocukların hakkıdır ama nedense benim kızların hiç oyuncak bebeklerle oynamak istemiyor sadece aldığım zaman bir iki gün oynayıp sonra hiç eline alıyorlar benim kızlarım en çok araba oyuncaklar top erkek oyuncakları daha çok seviyorlar.

0

bence kız çocuklarını oyuncak bebek ve plastik oyuncqk mutfak eşyaları ile oynatmak doğrudur.çünkü kız çocukları erkekler için yapılmış oyuncaklarla niye oynasınlar ki.

0

çok fazla bir sakıncası yok oynatılabilir .ancak bence bu şekilde yapılandırılmış oyunlar oynatılmamalıdır. kız çocukları bebekle oynasın erkek çocukları arabayla oynasın şeklinde dikte edilmeyip. bence daha çok çok yönlü kullanılacak oyuncaklar tercih edilebilir. mesela bir araba gibi değil de çocuğu aldığımız oyuncaklar çocuğun hayal gücünü ve zekasını kullanarak bir şekle dönüştürerek oynayabileceği tarzda olmalıdır. hem bu tarz oyuncaklar sayesinde çocuğumuz hazır ve kalıp düşüncelere alışmayıp hayal gücünü ve zekasını kullanacaktır. sadece hayal gücü ve zekası ile sınırlı kalmayıp el becerisini de geliştireceğini düşünüyorum .bu tarz oyuncakların. o yüzden bence kız çocuğu erkek çocuğu için oynamalıdır değil de daha çok yapılandırılmamış oyunlar tercih edilip çocuğun kendi zekası ile kurabileceği oyunlar olmalıdır. mesela legolar çocuklarımızın zeka gelişimi için çok önemlidir. legolarla bir sürü farklı şekil ortaya çıkaracaktır. bunun gibi yapılandırılmamış oyunlar tercih edilmelidir. ama mutfak ve bebek gibi onların da sakıncası yoktur arada bunlarla da oynatılabilir.

0

doğrudur ilerideki hayatı için kolaylık saglicaktir

0

geleceğe hazırlık görev üstlenme açısından güzel ve faydalı birşeydir ileriki yaşlarda öğrenme isteği ve beceri kabiliyeti daha sağlam ve öğrenmesi kolay olur günümüzdeki bir yumurtayı bile kıramıyor listesinden çıkıp kızımızda pek hama’larımı iltifatına layık olur

0

hayır tüm hayatın oyuncaklardan olduğunu zabederler

0

evet dogru bana gore cunku kız cocuklar o oyuncaklari seviyordur geneldee