0

bence kapatılmalı. habire reklam yaptıkları için değil. yaptıkları reklamların içeriği için. tabiri caizse karı kız resmi koyarak cinsel performans ilacı adı altında insanların sağlığıyla oynayan ucuz ilaçlar, gösterdiği gibi kaliteli ve birebir gelmeyen televizyon satış ürünleri ve telefon yolluyoruz deyip patlıcan salatalık gönderen dolandırıcılar bu kanallarda akşama kadar reklam veriyor. hele ilaç satarken programlardan ünlü uzmanların görüntülerini kesiyorlar telif melif yok adamların haberi bile yok. karatay filan markanın ilacını tavsiye etmiş. saraçoğlu falan marka hap için demiş tonla dolandırıcı kaynıyor o kanallarda. ya reklamlarını ona göre yapsınlar. dürüst insanlarla çalışsınlar ya da kapatılsınlar. yoksa istediği kadar reklam döndürsün kumanda bende sonuçta.

0

aslında kapatılsa daha iyi olur çünkü reklamlar haricinde kanallar bi yayın yaptıklarında çok fazla gelir alıyor reklam yapacaklarsa 10 dakika yapmaları daha iyi olur

1

hayır, kapatılmamalı. adamların gelir kaynakları reklamlar, neden kapanmasını isteyelim ki? tamam, haklısınız. çok sürüyor reklamlar ama bu kanalların maddi açıdan ayakta durması da buna bağlı.
hatta geçen haftalarda gülse birsel'in instagram da paylaştığı yazı vardı, kendisine dizisinin ne zaman yayınlanacağı sorulduğunda 4 özel kanal ortak karar aldı 21 ocak tarihine kadar hiç bir dizi oynamayacak deyip açıklamıştı. demesi, reklam veren şirketler ile kanallar genelde ocak ayının ilk haftası anlaşmalarını yaparlar, o yüzden şimdiye kadar hiç ilk hafta diziler oynamamıştır. ama bu sefer bir de ekonomik krizden dolayı farklı bir atmosfer olduğundan bu süre 3 hafta olarak düşünülmüş. yani, herkes geçinmek derdinde.