0

zamlar yine kapıda çay şeker ekmek elektrik yüzde onbeş zamlandı?

bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

3 cevap
0

zaten bu sene hiç zamlar bitmedi ki önce sebzeler meyveler %100 zamlandı gıdalar %100 zamlandı şimdi sıra elektrik çay ve şekere geldi hayatımda ben ne zam gelirse gelsin üzülmem ama çay ve şekere geldiği zaman gerçekten çok özlüyorum çünkü ben bir çay tiryakisiyim çay çok tüketiyorum keşke bu zamlar olmasaydı hiç fakirleri düşünen yoktur bizim bir ay mutfağa harcadığımız parayı onlar bir günde bir restoranda yiyorlar ama olan yüzüne bizlere oluyor faturasını biz ödüyoruz.

2

ama doğalgaza %10 indirim... karnımı doğalgazla doyuruyordum ya zaten bende. bu ülkede yollardan önce tarıma destek verilseydi eğer şimdi böyle olmazdık. çoğu avrupa ülkesine baktığınızda çiftçi olanların hayatları ne güzel. adamlar yeteri kadar destek görüp birde yeteri kadar kazanabiliyorlar. bizim çiftçilerimiz peki... çiftçiye destek krediler verilip sonra şeker pancarı ekmeniz yasak demek ne kadar ironik değil mi... dünya bizim ekonomimizi kıskanmaya devam etsin.

1

zamlar hayatımızın adeta bir parçası gibiler. her şeye zam gelirken maaşlara zam gelmemesi de ayrı bir ironi. allah hepimizin yardımcısı olsun. bu devirde geçinebilmek, çocukları okutabilmek ciddi manada zorlaştı.