-1

zaten burda maksat birşeyler öğrenirken sıkılmasin diye karşılığında para alıyor.yani siz nasıl bu bilinç olusturacaksiniz ki isteyen öğrenmeye hevesi olan insan zaten kendiliğinden araştırır ogrenir. insanları bu yaştan sonra egitemezsiniz.

0

oluşmasını istediğim şey farkındalık bilincidir.bize sunulana şüpheyle bakabilme yetisini aşılamaktır.insanlık hangi değerler üzerinden yükseldi bunu görebilmektir.rönesans ortaya çıktığında heryer karanlıktı ama bir düşünce akımı muhteşem aydınlığı da beraberinde getirdi.okumayan,sorgulamayan,dogmacı ve diyalogtan uzak bireyler hastalıklı toplumlara evriliyor.burda hepimize görev düşüyor.belki o okuyamadı veya bilmiyor .peki biz böyle işlevsiz mi oturacaz.karanlık yarınlardan korunmak için bildiğimizi paylaşmalıyız.bizim de bir reforma ihtiyacımız var.kafalar çok karışık bulanık.doğruya eğri deme alışkanlığından vazgeçmeliyiz.bizi böyle böyle uyutanların bir eli yağda bir eli balda.

0

yani ben de kendi adıma konuşayım. ben genellikle bilim sorularını falan cevaplamıyorum. çünkü google'dan araştırdığımda hani özetlemek bile istediğinde bana kopya çekmiş gibi geldiği için ben de hiçbir şekilde araştırmak istemiyorum. kendi fikrimi suna bileceğim soruları cevaplıyorum. zaten ben sitenin kendisine de söyledim. bana dedim diğerleri dedim kopya içerik gibi geliyor onun için ben her zaman fikrini suna bileceğim soruları cevapları o da tabii dedi ne güzel saygı duyarız dediler ve genellikle artık öyle yapıyorum. ben google'dan bakmak istemediğim için her zaman da yorum yapabileceğim soruları cevaplamaya devam edeceğim. sadece beyin modu aktif olduğunda cevapsız sorular kalmasın diye bilim sorularını araştırmak zorunda kalıyorum ama ben çok kısa bir şekilde yazıyorum diğer insanlar gibi bayağı bir uzatmıyorum diyebilirim.

0

nasıl bir bilinç oluşturmak istiyorsun merak ettim doğrusu.umarım başarırsınız.