0

mavi balina sana bir takım gorevler vermektedir bu görevleri atlıyarak lwl atlıyorsun kendini öldür gibi şeyler soyliyor

0

hiç oynamadim fakat soyal medya ve haberlerden öğrendiğim kadariyla oyun kötü amaçli online editorler tarafindan yönetiliyormuş.ve talimat-itaat-uygulama-teyit yöntemiyle ilerleyen bir oyunmuş.
oyunun son bölümünün ölüm olduğu da söylenenler arasinda

0

mavi balina oyunu çok zararlıdır. çünkü çocukları ve gençleri ölüme kadar sürükleyen bir oyun olduğu için tehlikelidir. ve kesinlikle oynamaması gereken bir oyundur. mavi balina oyununda kişiler çeşitli direktifleri vererek çocukların beynini yıkar ve onların kendilerine veya başkalarına zarar vermesini sağlar onları bunahazırlar uykusuz kalmalarını korku filmi izlemelerini karanlıkta oturmalarını kötü müzikler dinlemelerini isterler ve bu sayede çocukları psikolojik açıdan kendilerine bağlamaya çalışırlar böylece de ailelerinin herhangi bir sırrını isteyebilir veya direk olarak intihara sürükleyici şeylerle çocukların aklını bulandırabilirler veya çocukları tehtit ederek buna ulaşabilirler. çocuklara kendini yüksekten atmasını veya kendini asmasıno söylüyorlar. çok kötü bir durum gerçekten bir sürü çocuk bu yüzden öldü sakın bu tür oyunları kimse oynamasın. dünya nasıl bir yer haline gidiyor anlayamıyorum. çok kötü insanlar var. hiçbir çocuk böyle birşey kanasın ve kesinlikle böyle oyunlar oynamasın. bu çocukların hayatta görecekleri çok güzel günler var. onları almayalım.

0

mavi balina oyunu yüzünden birçok çocuk intihar etti

1

mavi balina'yı oynayan kişiler whatsapp'a gelen bir link ile beraber oyuna katılmaktadırlar ve saat 2'den sonra bir sürü görev yapmaya zorlanır .özellikle de bacağını kes kolunu kes gibi bir sürü görevler verilir .eğer yapmazsanız ailenizle tehdit edilirsiniz en son oyunda yaşam zamanınızın dolduğunu belirterek sizi intihar etmeye sürükler .o yüzden çok tehlikeli bir oyundur çocuklarımızı bu oyundan uzak tutmalıyız.

1

mavi balina oyunu insanlara zarar verip insanların ölümüne neden olduğu için bu oyun çok tepki görmektedir. hiç oynamadım ve çevremde oynayan birisi de olmadı ancak duyduğum kadarıyla bu oyun galiba insanlara yani oynayanlara görevler veriyormuş ve bu görevleri yerine getirmesi istemiyormuş sırf mavi balinadaki görev için pencereden atlayanları bile duydum.