0

annem de aynen böyle.diyorumki tamam bırak onları ben yıkarım.diyorki yok ben yıkayacağım çünkü başladığım işi bitirmek istiyorum . aynısını bazen ben de yapıyorum.bir işi bitirmeden evden çıkmıyorum çıkmak istemiyorum mesela.

0

insanlar tabii ki bir işe kalkışırken o işi kendine güvenerek yapmalıdır eğer yarı yolda bırakacaksın veya o kişileri de yarı yolda bırakacaksın bu işi hiç giriş misin çünkü insanın önce bir iş yaparken kendine güveni olması lazım kendine güveni olmayan kişiler tabii ki yaptığı işlerden de ne karşıdakini kandırabilir ne de kendini kandırabilir olduğu gibi sayar yerinde o yüzden bir işin ucundan tutarken ya yap veya hiç yapma.

0

bir laf vardir ya tam yap ya hic yapma diye

1

başladığım işi asla yarım bırakamam. yarım bırakamadığım gibi baştan savma bile yapamam. olmuşsa en mükemmeli olmalı. didinir durum. tabii bu yıpratıcı oluyor benim için. hayatı mükemmel edemeyeceğimin bilincinde olmamda bu yıpranmada en büyük etmen .

0

evet kardeşim genelde çok önemli bir problem olmazsa başladığım işi bitiririm. yarim bıraktığım çok az olmuştur hayatım boyunca. o da genelde bazı sıkıntılar çıkmasından kaynakli yarım kalmıştır.